Trainingen tijdens de vakantie periode

MAASSLUIS – Beste leden, als eerste wil ik onze excuses aanbieden voor de onduidelijke communicatie van de trainingen tijdens de vakantieperiode. Om in de… verder »

Under 12 & Under 14-1 kampioen

MAASSLUIS – Het zat er al een tijdje aan te komen maar na Under 10 zijn ook de Under 12 van Victor Wever… verder »

Trainingen in kerstvakantie

MAASSLUIS – Tijdens de kerstvakantie wordt er niet doorgetraind. Dit ondanks eerdere berichten. Geef het aub aan elkaar door.

Battle of the Eagles in de beker

MAASSLUIS – Morgen is het de wedstrijd tussen de 50 jarig jubilerende MBV Green Eagles en het piepjonge twee jaar oude Royal Eagles… verder »

Spelregelbewijs voor 14 jaar en ouder

MAASSLUIS – Ieder lid van 14 jaar en ouder van MBV Green Eagles is verplicht om zijn spelregelbewijs te halen. Dit was vroeger… verder »

Spannende topper levert U10 kampioenschap op

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag stond voor U10 de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 op het programma. Als deze wedstrijd gewonnen zou worden, dan was… verder »

Trouwe Eagles in het zonnetje

Het afgelopen jubileumweekend zijn er een aantal leden in het zonnetje gezet. Dit zijn leden die van de 50 jaar minimaal 25 jaar lid… verder »

Foto’s jubileum online

MAASSLUIS – De eerste lading foto’s van het geweldige jubileum staan inmiddels online. Er zullen er nog meer volgen maar als je alvast… verder »

Bokaal der Gemeente voor jubilerende Green Eagles

MAASSLUIS – Locoburgemeester Kees Pleijsier heeft op vrijdagavond 17 november de Bokaal der Gemeente uitgereikt aan de Maassluise Basketball Vereniging (MBV) Green Eagles. Op… verder »

Koninklijke onderscheiding voor Kees Brugman

MAASSLUIS – Op vrijdag 17 november 2017 heeft Kees Brugman uit handen van locoburgemeester Arnold Keijzer een Koninklijke onderscheiding ontvangen. De heer Brugman… verder »