Trainingsschema einde seizoen

MAASSLUIS – Vanaf 27 april tot en met het einde van het seizoen (1 juni) is er een aangepast trainingsschema. Geef dit aan… verder »

Eerste speelronde zaterdag 21 april voorlopig geannuleerd

MAASSLUIS – Door een miscommunicatie tussen de gemeente en verhuurders is voorlopig de eerste speelronde van zaterdag 21 april geannuleerd. Het wedstrijdsecretariaat is… verder »

Streetball Masters Den Haag

MAASSLUIS – Op maandag 2 April wordt Streetball Masters Den Haag georganiseerd door ex-Eagle David van Aalst. Schrijf je in voor dit mooie… verder »

Lian Boel (’t Smitje) overleden

MAASSLUIS – Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Lian Boel volkomen onverwachts is overleden. Als barman en eigenaar van Cafe ’t Smitje bij… verder »

Wedstrijd- en takenschema tot eind van het jaar

MAASSLUIS – Het wedstrijd- en takenschema tot het eind van het jaar staat online. Geef het aan elkaar door en als je niet… verder »

Grote Clubactie opbrengst 2017

MAASSLUIS – De (jeugd)leden van MBV Green Eagles kregen eind 2017 de kans om zoveel mogelijk loten te verkopen voor hun club. Per… verder »

Trainingen tijdens de vakantie periode

MAASSLUIS – Beste leden, als eerste wil ik onze excuses aanbieden voor de onduidelijke communicatie van de trainingen tijdens de vakantieperiode. Om in de… verder »

Under 12 & Under 14-1 kampioen

MAASSLUIS – Het zat er al een tijdje aan te komen maar na Under 10 zijn ook de Under 12 van Victor Wever… verder »

Trainingen in kerstvakantie

MAASSLUIS – Tijdens de kerstvakantie wordt er niet doorgetraind. Dit ondanks eerdere berichten. Geef het aub aan elkaar door.

Battle of the Eagles in de beker

MAASSLUIS – Morgen is het de wedstrijd tussen de 50 jarig jubilerende MBV Green Eagles en het piepjonge twee jaar oude Royal Eagles… verder »