Nieuwe vrije worpcompetitie van start

MAASSLUIS -De eerste competitiewedstrijden zijn ondertussen gespeeld en dus is ook de nieuwe strijd om de titel ‘beste vrije worpschutter van de club’… verder »

Verplichte timer/scorer cursus + intro Sportlink

MAASSLUIS – Aanstaande vrijdag 22-9 is er in het clubhuis aan de Haydnlaan een korte, verplichte  instructie / training voor jeugdleden om te… verder »

Help Eagles zoveel mogelijk loten te verkopen!

MAASSLUIS – Ook dit jaar doen wij als club weer mee met de Grote Clubactie! Afgelopen week zijn er bij de trainingen van… verder »

Overhandiging nieuwe tenues Kelme

BARENDRECHT – MBV Green Eagles gaat het vijfde seizoen in met Kelme als kledingsponsor. Deze samenwerking is van beide kanten tot volle tevredenheid.… verder »

Nostalgiewedstrijden ter ere van het 50-jarig jubileum een groot succes!

MAASSLUIS –  Ter ere van het 50-jarig jubileum van MBV Green Eagles op 17 november 2017 vinden er al het gehele jaar diverse… verder »

Wedstrijden & Taken online

MAASSLUIS – Het wedstrijd- en takenschema tot en met 7 oktober staat online. Geef het elkaar door en kijk goed want er zijn… verder »

Update teamindelingen 2017-2018

MAASSLUIS – De Technische Commissie heeft zo goed als mogelijk de teamindelingen voor het komend seizoen opgesteld. Na twee weken hebben we een… verder »

Update trainingsschema 30/8

MAASSLUIS – Het trainingsschema is op enkele plaatsen veranderd. Kijk dus goed of er iets voor jouw team veranderd is. Het trainingsschema kunt… verder »

Jongens Under 20-2 teruggetrokken

MAASSLUIS – Helaas heeft de vereniging moeten besluiten om het Jongens Under 20-2 team terug te trekken uit de competitie. Slechts 6 spelers was voor… verder »

Voor in de agenda: 23 oktober ALV

MAASSLUIS – Het kan beter maar vroeg genoeg in de agenda’s genoteerd worden. Want dan zijn er in ieder geval veel mensen die… verder »