Jubileum van start, de aankleding

MAASSLUIS – Vandaag is het jubileum gestart met het inrichten van het clubhuis. Diverse leden en ouders van leden zijn aan het bloemschikken… verder »

NBA 50th anniversary party

MAASSLUIS – Het gehele jubileum is natuurlijk een feest. Maar het grote feest met maar liefst DRIE dj’s is op zaterdagavond en daar… verder »

Poster 50 jarig jubileum

MAASSLUIS – Wellicht heb je hem al zien hangen ergens in Maassluis of omstreken. Maar het programma is af en de flyer hangt… verder »

Whizzkid(s) gezocht!

MAASSLUIS – De club heeft sinds dit jaar de plicht om over te gaan op digitale sheets en deze moeten via de tablet ingevuld… verder »

Nieuwsbrief 50 jarig jubileum #7 “Nog maar een maand”

MAASSLUIS – Het gaat nu toch wel erg snel, want in minder dan een maand (zie ook de teller rechts) dan is het… verder »

Aanstaande maandag Algemene Ledenvergadering

MAASSLUIS – Aanstaande maandag is de Algemene Ledenvergadering. Enkele weken geleden hebben wij een ieder uitgenodigd maar vanaf deze weg nogmaals. Alle leden,… verder »

Herfstvakantie, geen training Wethouder Smithal

MAASSLUIS – In verband met de herfstvakantie is er aanstaande dinsdag geen training in de Wethouder Smithal. Geef dit aub aan elkaar door.

Update takenschema

MAASSLUIS – Het takenschema tot en met midden november staat online. Geef het door aan de teamgenoten. Bekijk het hier.

Willeke weer gewoon aan de leiding in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Afgelopen week was oud kampioene Willeke zo goed op dreef (5 uit 6) dat ze nu weer bovenaan de ranglijst prijkt. Op… verder »

Nog maar 46 dagen, nieuwsbrief zes is uit!

MAASSLUIS – De zesde nieuwsbrief is verzonden, heeft u hem niet gehad in uw mailbox? Stuurt u dan aub een e-mail naar 50jaar@greeneagles.nl.… verder »