Save the date! Camp Eagles 2K19

MAASSLUIS – Noteer het alvast in de agenda. Het Camp Eagles is in 2019 op 10,11 & 12 mei. Meer informatie volgt later!

Under 16-2 kwartier naar voren

MAASSLUIS – Een kleine wijziging in het trainingsschema. Under 16-2 traint een kwartier eerder. Het gehele schema van trainingen kunt u hier vinden.

Spaland Hypotheken steekt Under 10 in het nieuw

MAASSLUIS – Het Under 10 team is niet alleen qua resultaten super begonnen aan het nieuwe seizoen. Ook lopen ze er weer helemaal… verder »

Green Eagles haalt geld op voor de jeugd met de Grote Clubactie

MAASSLUIS – Leden van onze  club zijn op zaterdag 15 september gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Green Eagles gaat net zoals bijna 6.000 andere… verder »

Spelregelwijzigingen 2018

MAASSLUIS – Er zijn enkele spelregelwijzigingen dit jaar. Lees ze allemaal even door zodat je op de hoogte bent. Je kan hier de… verder »

Wedstrijd- & takenschema online

MAASSLUIS – Het wedstrijdschema en het takenschema voor september en oktober staat online. Aan het begin van het seizoen is het altijd redelijk… verder »

Tablet-cursus 5 & 12 september

MAASSLUIS – Sinds vorig jaar gaat de gehele wedstrijdregistratie van alle basketbalwedstrijden via een tablet. En voor velen is dit nog best lastig… verder »

Algemene ledenvergadering 19 oktober

MAASSLUIS – Vrijdag 19 oktober is de Algemene Ledenvergadering van MBV Green Eagles. Wij nodigen een ieder uit om daar bij aanwezig te… verder »

Pasavond nieuwe trainingspakken

MAASSLUIS – Voor en na de training aanstaande dinsdag (18.30 & 19.45 uur) van Under 14 is er een pas-sessie voor de nieuwe… verder »

Teamindelingen 2018-2019

MAASSLUIS – Aanstaande maandag gaan de trainingen beginnen. Het trainingsschema staat al een tijd online en hier onder kunt u de bijbehorende (voorlopige)… verder »