Verplichte timer/scorer cursus + intro Sportlink

MAASSLUIS – Aanstaande vrijdag 22-9 is er in het clubhuis aan de Haydnlaan een korte, verplichte  instructie / training voor jeugdleden om te… verder »

Geslaagde jubileumeditie van mixtoernooi

MAASSLUIS – Het is een goede traditie om in juni het seizoen af te sluiten met het mixtoernooi. Elk jaar weer een succes,… verder »

Camp Eagles wederom zeer geslaagd!

DEN HAAG – Afgelopen weekend hebben 23 kinderen en de leidingstaf enorm genoten van Camp Eagles 2017. De mooie locatie, de enthousiaste groep kinderen… verder »

Het mixtoernooi “jubileum-editie” komt er weer aan!

MAASSLUIS – De inschrijvingen voor het leukste toernooi van het jaar zijn weer geopend!! Na het succes van vorig jaar, is dit jaar… verder »

FUNdamental van start

MAASSLUIS – Onder leiding van Veerle van Baalen, Robert Brandon en Frank van der Veeke waren verschillende Eagles afgelopen zondag bezig om hun… verder »

Zondag FUNdamental training

MAASSLUIS – Aanstaande zondag is in de Haydnlaan van 11.00 uur tot en met 13.00 uur een FUNdamental training voor Under 20, Under… verder »

Heb jij je al ingeschreven?

MAASSLUIS – Via de trainer/coaches hebben de meeste jeugdleden waarschijnlijk al het inschrijfformulier gehad. Maar mocht je hem kwijt zijn of het mailtje… verder »

Save the Date – Camp Eagles

MAASSLUIS – Meer info volgt spoedig. Maar de jeugd kan alvast noteren in de (digitale) agenda. 19-21 mei 2017 is Camp Eagles!

Gezellig spontaan Eagles gourmet!

MAASSLUIS – Opeens stonden er 29 december verschillende gourmetstellen op tafel in het clubhuis. Zaten meer dan 30 mensen aan tafel om hun… verder »

14 januari Green Eagles Spellendag

MAASSLUIS – HX-Spellengekken dagen je uit. Heb je in december een mooi spel gehad, maar nog geen tijd gehad om te spelen? Ben je… verder »