Nieuwe vrije worpcompetitie van start

MAASSLUIS -De eerste competitiewedstrijden zijn ondertussen gespeeld en dus is ook de nieuwe strijd om de titel ‘beste vrije worpschutter van de club’… verder »

Kirsten bijna zeker van vrije worptitel

MAASSLUIS – Op de laatste speeldag van de damescompetitie heeft Kirsten zich bijna verzekerd van de titel in de vrije worpcompetitie. Helemaal zeker is… verder »

Spannende slotfase vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Zo wel boven- als onderin de ranglijst wordt het nog spannend in de laatste 2 weken van de competitie. Bovenin liep Willeke… verder »

Kirsten versterkt koppositie in vrije worp competitie

MAASSLUIS – Kirsten heeft met 4 uit 5 haar koppositie in de vrije worpcompetitie verstevigd. Achtervolgster Willeke kwam niet verder dan 1 uit 2… verder »

Stefan K op dreef in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Stefan K schoot afgelopen weekend 12 uit 17 en was daarmee zonder meer het meest in het oog springend. Ook als scheidsrechter… verder »

Willeke wil vrije worp titel toch terug

MAASSLUIS – Na een mindere start, waarschijnlijk door een ‘Binnenlandvirus’, lijkt oud winnares Willeke weer helemaal de oude. In de wedstrijd tegen Wyba schoot… verder »

Hans vd V onderuit in vrije worp competitie

MAASSLUIS – Afgelopen weekend waren er weer 10 competitiewedstrijden waarin ook weer werd gestreden in het kader van de vrije worpcompetitie. De prestatie van… verder »

Tom ziet “rode lantaarn” gevaar op tijd en ontsnapt

MAASSLUIS – Frank speelde het afgelopen weekend niet en verliet daardoor (tijdelijk) de ranglijst. Tom was de eerste gegadigde om de gevreesde rode lantaarn… verder »

Gebroeders Derksen op dreef in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Jeroen- en Floris Derksen waren afgelopen weekend goed bezig op de vrije worplijn. Allebei schoten ze 4 uit 5 bij respectievelijk heren… verder »

Aanval Laurens afgeslagen en Willeke in de lift

MAASSLUIS – Afgelopen weekend heeft Laurens een aanval gedaan op de koppositie van Kirsten. Zijn 4 uit 4 waren goed geweest voor de nummer… verder »