Jarno knalt er op los

MAASSLUIS – In de vrije worpcompetitie waren enkele spelers bijzonder op dreef. Jarno mocht zelfs 15 keer schieten bij de u14-1. Zes keer doeltreffend… verder »

Nieuwe koploper in vrije worpen competitie

MAASSLUIS – Het is al weer een tijd geleden maar na het afgelopen weekend staat er weer een heren 1 speler aan kop van… verder »

Onder 22 neemt vrije worpcompetitie serieus

MAASSLUIS – In de 3e ronde was het opvallend dat de mannen van u22 er alles aan deden om op de vrije worplijn… verder »

Laurens start nieuwe vrije worpcompetitie met 16 pogingen!

MAASSLUIS – De competitie is begonnen en dus is ook de vrije-worpcompetitie weer van start. Om te beginnen willen wij nog even benadrukken dat… verder »

Willeke wint vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Ze had er al direct aan het begin van het seizoen haar zinnen op gezet en stond bijna het hele seizoen aan… verder »

Koploper Willeke weer in beweging

MAASSLUIS – Na maanden niet te hebben gespeeld en bevroren aan de leiding van het vrije worpklassement te hebben gestaan is Willeke weer in… verder »

Sven, Jolien en Floris foetsie maar Gene staat er bij in het vrije worpklassement

MAASSLUIS – Sven, Jolien en Floris ziet u even niet meer staan in het vrije worpklassement. Zij schoten dit weekend niet en vallen… verder »

Strijd om rode lantaarn barst los

MAASSLUIS – Bovenaan lijkt de spanning er wel een beetje af in de vrije worpcompetitie maar onderin is het nog spannend wie er dit… verder »

Shady rukt op naar top 5

MAASSLUIS – De spelers van heren 3 hebben zich het afgelopen weekend het meest in de kijker gespeeld. Dat wil zeggen vooral Shady en… verder »

The return of Kevin!

MAASSLUIS – In 11 wedstrijden werden er dit weekend 113 vrije worpen genomen. Dit hadden er meer moeten zijn maar ons onvolprezen Sportlink systeem… verder »