Willeke wint vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Ze had er al direct aan het begin van het seizoen haar zinnen op gezet en stond bijna het hele seizoen aan… verder »

Koploper Willeke weer in beweging

MAASSLUIS – Na maanden niet te hebben gespeeld en bevroren aan de leiding van het vrije worpklassement te hebben gestaan is Willeke weer in… verder »

Sven, Jolien en Floris foetsie maar Gene staat er bij in het vrije worpklassement

MAASSLUIS – Sven, Jolien en Floris ziet u even niet meer staan in het vrije worpklassement. Zij schoten dit weekend niet en vallen… verder »

Strijd om rode lantaarn barst los

MAASSLUIS – Bovenaan lijkt de spanning er wel een beetje af in de vrije worpcompetitie maar onderin is het nog spannend wie er dit… verder »

Shady rukt op naar top 5

MAASSLUIS – De spelers van heren 3 hebben zich het afgelopen weekend het meest in de kijker gespeeld. Dat wil zeggen vooral Shady en… verder »

The return of Kevin!

MAASSLUIS – In 11 wedstrijden werden er dit weekend 113 vrije worpen genomen. Dit hadden er meer moeten zijn maar ons onvolprezen Sportlink systeem… verder »

Sven komt binnen op plaats 2!

MAASSLUIS – De afgelopen 2 weken waren er maar weinig wedstrijden. Daarom nemen we in dit verslag 2 weken in 1. Meest in het… verder »

Imposante opmars Wouter in vrije worp klassement

MAASSLUIS – Hoewel de vrijeworpcommissie enige twijfels heeft over de capabelheid van de jurytafel van de Rotterdamse studenten is er geen bewijs te vinden… verder »

Quinn heeft smaak te pakken

MAASSLUIS – Bovenin de vrije worpenlijst lijkt de zaak bevroren. Nummer 1 ‘Willeke’ is even een stilstaand target voor de rest omdat zij vanwege… verder »

Willeke kerstkampioen vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Het zal voor vele geen verrassing zijn maar Willeke stond ook tijdens de kerst bovenaan in de vrije worpcompetitie. Toch was ze… verder »