Quinn heeft smaak te pakken

MAASSLUIS – Bovenin de vrije worpenlijst lijkt de zaak bevroren. Nummer 1 ‘Willeke’ is even een stilstaand target voor de rest omdat zij vanwege… verder »

Willeke kerstkampioen vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Het zal voor vele geen verrassing zijn maar Willeke stond ook tijdens de kerst bovenaan in de vrije worpcompetitie. Toch was ze… verder »

Vrije worpcompetitie gecrasht

MAASSLUIS – Het zal u zijn opgevallen dat er de laatste maand geen nieuws is verschenen van de vrije worpcompetitie. Daar is een goede… verder »

Willeke scoort 14 uit 14 tegen Baros

MAASSLUIS – Willeke heeft flink uitgehaald in de vrije worpcompetitie. Door tegen Baros 14 keer raak te schieten uit 14 pogingen is het niet… verder »

Chaquille verrassende nieuwe leider

MAASSLUIS – De mannen u20 mochten weer naar Brabant met de nodige vrije worpen tot gevolg. Het team mocht 31 keer schieten dit… verder »

Scheidsrechters laten het afweten in vrije worp competitie

MAASSLUIS – De dames en heren scheidsrechters hebben het rustig aan gedaan het afgelopen weekend. In 7 wedstrijden werden er slechts 80 vrije worpen… verder »

Willeke weer gewoon aan de leiding in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Afgelopen week was oud kampioene Willeke zo goed op dreef (5 uit 6) dat ze nu weer bovenaan de ranglijst prijkt. Op… verder »

Verrassende leider in de vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Na de 2e wedstrijdronde hebben we een volledig onverwachte top 3 in het vrije worp klassement. Kevin was vorig seizoen elke week… verder »

Nieuwe vrije worpcompetitie van start

MAASSLUIS -De eerste competitiewedstrijden zijn ondertussen gespeeld en dus is ook de nieuwe strijd om de titel ‘beste vrije worpschutter van de club’… verder »

Kirsten bijna zeker van vrije worptitel

MAASSLUIS – Op de laatste speeldag van de damescompetitie heeft Kirsten zich bijna verzekerd van de titel in de vrije worpcompetitie. Helemaal zeker is… verder »