Chaquille verrassende nieuwe leider

MAASSLUIS – De mannen u20 mochten weer naar Brabant met de nodige vrije worpen tot gevolg. Het team mocht 31 keer schieten dit… verder »

Scheidsrechters laten het afweten in vrije worp competitie

MAASSLUIS – De dames en heren scheidsrechters hebben het rustig aan gedaan het afgelopen weekend. In 7 wedstrijden werden er slechts 80 vrije worpen… verder »

Willeke weer gewoon aan de leiding in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Afgelopen week was oud kampioene Willeke zo goed op dreef (5 uit 6) dat ze nu weer bovenaan de ranglijst prijkt. Op… verder »

Verrassende leider in de vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Na de 2e wedstrijdronde hebben we een volledig onverwachte top 3 in het vrije worp klassement. Kevin was vorig seizoen elke week… verder »

Nieuwe vrije worpcompetitie van start

MAASSLUIS -De eerste competitiewedstrijden zijn ondertussen gespeeld en dus is ook de nieuwe strijd om de titel ‘beste vrije worpschutter van de club’… verder »

Kirsten bijna zeker van vrije worptitel

MAASSLUIS – Op de laatste speeldag van de damescompetitie heeft Kirsten zich bijna verzekerd van de titel in de vrije worpcompetitie. Helemaal zeker is… verder »

Spannende slotfase vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Zo wel boven- als onderin de ranglijst wordt het nog spannend in de laatste 2 weken van de competitie. Bovenin liep Willeke… verder »

Kirsten versterkt koppositie in vrije worp competitie

MAASSLUIS – Kirsten heeft met 4 uit 5 haar koppositie in de vrije worpcompetitie verstevigd. Achtervolgster Willeke kwam niet verder dan 1 uit 2… verder »

Stefan K op dreef in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Stefan K schoot afgelopen weekend 12 uit 17 en was daarmee zonder meer het meest in het oog springend. Ook als scheidsrechter… verder »

Willeke wil vrije worp titel toch terug

MAASSLUIS – Na een mindere start, waarschijnlijk door een ‘Binnenlandvirus’, lijkt oud winnares Willeke weer helemaal de oude. In de wedstrijd tegen Wyba schoot… verder »