Nostalgiewedstrijden ter ere van het 50-jarig jubileum een groot succes!

MAASSLUIS –  Ter ere van het 50-jarig jubileum van MBV Green Eagles op 17 november 2017 vinden er al het gehele jaar diverse… verder »

3 september Nostalgie wedstrijden

MAASSLUIS – Op zondag 3 september vinden er nostalgie wedstrijden plaats in de Haydnlaan. Alles natuurlijk als aanloop naar het grootste feest 17… verder »

Selfie Summer Wedstrijd

MAASSLUIS – Beste Eagle, Wellicht heb je de selfie slinger in het clubhuis zien hangen. Deze is nog lang niet vol en daarom… verder »

Geslaagde jubileumeditie van mixtoernooi

MAASSLUIS – Het is een goede traditie om in juni het seizoen af te sluiten met het mixtoernooi. Elk jaar weer een succes,… verder »

Leuke ‘interland’ op de vrijdagavond

MAASSLUIS – Ter ere van het 25 jarig jubileum van de stedenband tussen Hatvan (Hongarije) en Maassluis was er een wedstrijd georganiseerd tussen… verder »

Nog 161 dagen, nieuwsbrief vijf is uit!

MAASSLUIS – De vijfdee nieuwsbrief is verzonden, heeft u hem niet gehad in uw mailbox? Stuurt u dan aub een e-mail naar 50jaar@greeneagles.nl.… verder »

as. vrijdag Delegatie uit Hatvan op bezoek

MAASSLUIS – In de week van 8 t/m 10 juni komt er uit de Maassluise zusterstad Hatvan een delegatie op bezoek in het kader… verder »

Reünie 50 jaar MBV Green Eagles

MAASSLUIS – Beste oud Eagle, Op vrijdag 17 november 2017 om 20.00 uur vindt in het clubhuis aan de Haydnlaan 1a een reünie… verder »

Concept programma Jubileum

MAASSLUIS – Vandaag is het nog 196 dagen tot het jubileum, maar een eerste concept van het jubileum programma is inmiddels opgesteld. Het… verder »

Nog 233 dagen, nieuwsbrief vier is uit!

MAASSLUIS – De vierde nieuwsbrief is verzonden, heeft u hem niet gehad in uw mailbox? Stuurt u dan aub een e-mail naar 50jaar@greeneagles.nl.… verder »