Jubileum van start, de aankleding

MAASSLUIS – Vandaag is het jubileum gestart met het inrichten van het clubhuis. Diverse leden en ouders van leden zijn aan het bloemschikken… verder »

NBA 50th anniversary party

MAASSLUIS – Het gehele jubileum is natuurlijk een feest. Maar het grote feest met maar liefst DRIE dj’s is op zaterdagavond en daar… verder »

Poster 50 jarig jubileum

MAASSLUIS – Wellicht heb je hem al zien hangen ergens in Maassluis of omstreken. Maar het programma is af en de flyer hangt… verder »

Nieuwsbrief 50 jarig jubileum #7 “Nog maar een maand”

MAASSLUIS – Het gaat nu toch wel erg snel, want in minder dan een maand (zie ook de teller rechts) dan is het… verder »

Nog maar 46 dagen, nieuwsbrief zes is uit!

MAASSLUIS – De zesde nieuwsbrief is verzonden, heeft u hem niet gehad in uw mailbox? Stuurt u dan aub een e-mail naar 50jaar@greeneagles.nl.… verder »

Reünie 50 jaar MBV Green Eagles

MAASSLUIS – Beste oud Eagle, Op vrijdag 17 november 2017 om 20.00 uur vindt in het clubhuis aan de Haydnlaan 1a een reünie… verder »

Nostalgiewedstrijden ter ere van het 50-jarig jubileum een groot succes!

MAASSLUIS –  Ter ere van het 50-jarig jubileum van MBV Green Eagles op 17 november 2017 vinden er al het gehele jaar diverse… verder »

3 september Nostalgie wedstrijden

MAASSLUIS – Op zondag 3 september vinden er nostalgie wedstrijden plaats in de Haydnlaan. Alles natuurlijk als aanloop naar het grootste feest 17… verder »

Selfie Summer Wedstrijd

MAASSLUIS – Beste Eagle, Wellicht heb je de selfie slinger in het clubhuis zien hangen. Deze is nog lang niet vol en daarom… verder »

Geslaagde jubileumeditie van mixtoernooi

MAASSLUIS – Het is een goede traditie om in juni het seizoen af te sluiten met het mixtoernooi. Elk jaar weer een succes,… verder »