Under 10 – BOB Under 10

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste wedstrijd op het programma tegen BOB uit Oud-Beijerland. Uit was er met 1 punt gewonnen, dus het beloofde een spannend potje te worden. De eerste 2 periodes ging het redelijk gelijk op met een 7-4 en een 4-2 stand, mede door een sterke verdediging van BOB. De 3e periode wonnen de Groene Adelaren echter ruim met 7-0. Opmerkelijk hierbij is dat de eerste 5 scores van de wedstrijd door 5 verschillende spelers is gemaakt, wat aangeeft dat U10 veel meer als team is gaan spelen. De 4e periode werd nipt verloren (4-6), waardoor er met een kleine voorsprong de rust werd in gegaan (20-14). Na de rust bouwde Green Eagles de voorsprong uit door de 5e periode met 10-0 te winnen. De 6e periode werd het 4-5. De 7e periode scoorde Jens 5 x op rij wat resulteerde in een periode-overwinning van 10-4. De overwinning was veilig gesteld en na een 4-4 in de laatste periode stond er een mooie 48-27 op het scorebord. Met deze winst heeft het jongst spelende team van Green Eagles een mooie derde plaats behaald in de poule. Als afsluiting van de competitie heeft het hele team pannenkoeken gegeten in het clubhuis en ook de tegenstander BOB at gezellig mee. Na een ijsje ging iedereen ten slotte met een volle buik weer richtig huis. Alle pannenkoekenbakkers en barbemanning bedankt! Het was een top afsluiting van een competitie, waarin elke wedstrijd weer veel werd geleerd en er veel plezier is gemaakt.

Kijk voor meer foto’s op Facebook! Klik hier!