Nostalgiewedstrijden ter ere van het 50-jarig jubileum een groot succes!

MAASSLUIS –  Ter ere van het 50-jarig jubileum van MBV Green Eagles op 17 november 2017 vinden er al het gehele jaar diverse leuke festiviteiten plaats. Afgelopen zondag vonden er twee nostalgiewedstrijden plaats in de even nostalgische Haydnlaan in Maassluis, waar menigeen zijn/haar basketbaltrainingen hebben gevolgd. Om 13.00 uur gingen de deuren van het clubhuis open en druppelden de enthousiaste Dames van weleer binnen. Enigszins gespannen of ze het balgevoel nog hadden en/ of de conditie het toeliet om 2x 20 minuten voluit te gaan. Eenmaal de bal weer in handen ging het er fanatiek aan toe. De Dames van 2000/2001 liepen gedurende de eerste helft uit naar 10-20. Dat de Dames van 1978 nog over een goede conditie beschikken bleek wel uit het feit dat ze nog terug kwamen tot 26-31 aan het einde van de wedstrijd.

Na de Dames was het de beurt aan de Heren. Onder leiding van Jaap Boon waren het de heren van 1987 die het opnamen tegen een selectie van de heren uit het millennium. De fysiek sterke mannen uit de promotiedivisie van weleer wisten goed tegenstand de bieden tegen de huidige generatie. De wedstrijd ging gelijk op en was spannend tot het einde. Uiteindelijk won de huidige generatie met één punt verschil (43-44). Het belangrijkste was echter de lol die iedereen voor, tijdens en na de wedstrijd had. Het mooie is dat iedereen elkaar over 2 maanden alweer kan zien. Op vrijdag 17 november vindt dan namelijk DE reünie plaats. Er zal dan een tentoonstelling zijn van oude foto’s en wedstrijdtenues. Meer informatie over het 50-jarig jubileum is te vinden op www.greeneagles.nl.

Comments are closed.