Nieuws

Help Eagles zoveel mogelijk loten te verkopen!

MAASSLUIS – Ook dit jaar doen wij als club weer mee met de Grote Clubactie! Afgelopen week zijn er bij de trainingen van de jeugd boekjes uitgedeeld, want vanaf zaterdag 16 september start de verkoop al! Van de opbrengst van de Grote Clubactie gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de club! Het opgehaalde bedrag wordt onder verschillende doelgroepen verdeeld (denk aan activiteit voor de jeugd, het kamp, het jubileum). Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen!

De jeugdleden die deze week een boekje hebben gekregen kunnen loten verkopen aan wie ze willen. Is het boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Anouk (trainster U8), in het clubhuis, in de Haydnlaanzaal (bakje boven de ballenkist) of op de volgende adressen: Getijmolen 30, Lepelaarplantsoen 145 of Dennendal 70. Inleveren moet gebeuren voor 20 november. Mocht je deze week niet op de training zijn geweest; lege boekjes liggen ook in de Haydnlaanzaal (bakje boven de ballenkist). Ook is het binnenkort mogelijk om online loten te kopen, houd hiervoor de site en social media in de gaten!

Namens Green Eagles zijn er ook prijzen voor de drie beste lotenverkopers van de club; degene die de meeste loten verkoopt krijgt een Intertoys-bon van €15,-! Ben je tweede dan krijg je een bon van €10,- en nummer drie krijgt een bon van €5,- ! Veel loten verkopen dus, dan kan je zelf iets leuks uitzoeken in de winkel!

logo GCA png.pngWij gaan weer voor een geweldig resultaat dit jaar en hopen ook dat alle leden hun best hiervoor willen doen!

Voor vragen over de Grote Clubactie kunnen jullie terecht bij Anouk Kraaijeveld; anoukkraaijeveld@greeneagles.nl