Nieuws

Willeke Bruins geselecteerd voor All Star gala

AllStarGala2014 programmaDEN HELDER – Op 23 februari wordt het All Star gala 2014 gehouden. En heugelijk nieuws voor MBV Green Eagles, want Eagle Willeke Bruins is als één van de twintig speelsters geselecteerd in het All Star team. Roos Jordans zat ook in de voorselectie maar haalde de laatste twintig net niet. Willeke Bruins neemt daarnaast deel aan het driepunters schieten.

Een mooie gelegenheid dus om dit gala te bezoeken. Want naast de Dames All Star game en het driepunters schieten is er ook de Heren All  Star game en een dunk contest. Zie rechts voor het volledige progamma.

Website: http://www.allstargala.nl

De All Star Teams 2014
Noord-Holland
starters: Laura Cornelius
Molly McDowell
Randell van der Lee
Emese Hof
Nadine Boesaert
bank: Maaike Klein
Karen Heinen
Roos Hof
Maxime Essenstam
Marloes Roetgerink
 De rest van Nederland
starters: Karin Kuijt
Zera Butter
Loyce Bettonvil
Leonie Kooij
Rianne de Roos
bank: Inez van Hulsen
Willeke Bruins
Eline Kazius
Ingrid v/d Plas
Liz Schröder