Raadsvergadering nieuwe sportzaal, kom ook!

MAASSLUIS – De meeste van jullie weten waarschijnlijk wel dat we al een tijd bezig zijn met de realisatie van een nieuwe sportzaal met clubhuis aan de Sportlaan in Maassluis. A.s. dinsdag 17 September wordt er tijdens de raadsvergadering van de gemeente een debat gevoerd en aansluitend een beslissing genomen of de nieuwe sportzaal er gaat komen of niet. Om onze betrokkenheid te laten zien, zouden we graag met zoveel mogelijk leden aanwezig willen zijn op de publieke tribune. We zouden het daarom fijn vinden als jullie daarbij aanwezig willen zijn. We verzamelen om 21.20 uur in de hal van het gemeentehuis.
Het zou leuk zijn als iedereen iets groens aan zou kunnen trekken (bijvoorbeeld je wedstrijdshirt of Green Eagles trui). Bij een positieve uitkomst is er na afloop een borrel in het clubhuis om het goede nieuws te vieren. De drankjes zijn dan uiteraard op kosten van de vereniging.

We zien jullie graag a.s. dinsdag!
Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Comments are closed.