Nieuws

Immy Kloet maakt selectie Green Eagles compleet

MAASSLUIS – De dames van MBV Green Eagles gaan met een complete selectie de competitie in. Waar coach Ron den Hoedt vorig seizoen met 7 speelsters aan de competitie begon telt de selectie nu zelfs 14 speelsters. Immy Kloet maakt de selectie compleet. De sterke speelster die zowel op de forward als op de center positie uit de voeten kan komt over van Cangeroes uit Utrecht.

Kloet begon met basketbal bij MBV Green Eagles toen ze een jaar of 10 was en acteerde ze op diverse Nederlandse kampioenschappen. Voor haar studie verhuisde ze naar Leeuwarden waar ze bij het huidige Aris speelde. Vervolgens speelde ze drie jaar in Amersfoort bij Crackerjacks. De laatste jaren speelde Kloet bij Cangeroes in Utrecht waarmee ze ook kampioen van de promotiedivisie werd.