Nieuws

Wouter vd Berg schiet Heren 1 naar winst, Under 22 pakt revanche

MAASSLUIS – Wederom wisselende resultaten het afgelopen speelweekeinde. Goede overwinningen en ruime nederlagen wisselden elkaar af. Op de vrijdag werd er in Hoofddorp… verder »

Nieuws

Topsponsor PC Maasland

MAASSLUIS – Één bord had hing er al jaren van PC Maasland. Maar er hangen nu twee nieuwe borden, en zeg maar zelf.… verder »

Wedstrijdverslagen

Wederom overwinning Under 16

Na een goede winst in Gouda vorige week nu onze eerste thuis wedstrijd in 2020. Almere Pioneers de tegenstander. Uit  betrouwbaar bericht vooraf… verder »

Vrije worpen

Stefan schiet 13 uit 15 in vrije worpcompetitie

De meest opvallende prestatie in de vrije worpcompetitie kwam dit keer van Stefan. Hij schoot 13 van zijn 15 vrije worpen raak en… verder »

Nieuws

Belangrijke (verplichte) Sportlink

MAASSLUIS – Er komt een belangrijke update voor de Basketball app aan! In de loop van volgende week zal versie 5 voor de… verder »

Nieuws

Heren 1 blijft koploper in de nek hijgen

MAASSLUIS – Vorige week werd er maar 33% gewonnen van alle wedstrijden. Deze week gelukkig bij tien wedstrijden een beter percentage van 50%.… verder »

Wedstrijdverslagen

Goed einde bezorgt U16-1 overwinning

2E wedstrijd in het nieuwe jaar, wederom een uitwedstrijd. 11 team leden telt het team. Nieuwste lid dat al een half jaar meetraint… verder »

Nieuws

2020 is begonnen, met her en der vuurwerk

MAASSLUIS – Het jaar 2020 is begonnen maar het winstpercentage was met 33% te mager. Al zaten er een paar spannende wedstrijden bij… verder »

Nieuws

Inloopavond 20 januari Sportzaal

MAASSLUIS – In de Maassluise Courant stond een artikel over de inloopbijeenkomst van de sportzaal Sportlaan van 20 januari 2020. Hier integraal terug… verder »

Vrije worpen

Jeroen P nieuwe leider in vrije worp competitie

Even leek Laurens afgelopen zaterdag zijn koppositie te consolideren met 2 uit 3 tegen de Utrecht Bulls. Zondag echter bleek U22 in zijn… verder »