Wedstrijdverslagen

Groene Uilen geen partij voor de Eagles

De thuiswedstrijd tegen de Groene Uilen uit Groningen is vrij gemakkelijk gewonnen door de Green Eagles. Het ontbreken van Kelly Brugman werd gecompenseerd… verder »

Vrije worpen

Jarno schiet weer veel in de vrije worp competitie

Het lukt Jarno maar niet om de techniek van de vrije worpen onder de knie te krijgen. De talentvolle speler van u14-1 laat… verder »

Wedstrijdverslagen

Stroeve herstart competitie dames Green Eagles

Na een competitieonderbreking van 4 weken moesten de dames van de Green Eagles weer beginnen met een uitwedstrijd tegen de nummer 6 van… verder »

Wedstrijdverslagen

Under 16-2 neemt geen vakantiebreak

CULEMBORG – De uitnodiging voor een toernooi werd dankbaar geaccepteerd, omdat U16-2 anders 4 weken zonder wedstrijd zouden komen te zitten. Na wat… verder »

Nieuws

Jongste jeugd gehuldigd op Sportgala

MAASSLUIS – Afgelopen vrijdag was het Maassluise Sportgala. En hoe leuk, Under 14, Under 12 en Under 10 werd die avond gehuldigd als… verder »

Nieuws

Basketballen? Al vanaf 5 jaar oud!

MAASSLUIS – Plezier maken, basketballen en teamgevoel; daar draait het om bij de jongste Eagles van de club! Bij Under 8 worden, onder… verder »

Vrije worpen

U14-1 mist 31 vrije worpen

De competitie is al weer voor driekwart gevorderd en daarom moet men 30 vrije worpen geschoten hebben om op de vrije worpranglijst voor… verder »

Vrije worpen

Fleur en Koen foutloos in vrije worp competitie

Fleur en Koen schoten met scherp afgelopen weekend op de vrije worplijn. Fleur schoot 4 uit 4 tegen Cangeroes en staat nu op… verder »

Wedstrijdverslagen

Dames Green Eagles door het oog van de naald

Hoewel de einduitslag anders doet vermoeden hebben de Eagles afgelopen zaterdag een moeizame overwinning geboekt op de Grasshoppers. Enkele minuten voor tijd stonden… verder »

Wedstrijdverslagen

Green Eagles verslaan ook concurrent Cangeroes

De dames van de Green Eagles gingen zondagmiddag op bezoek bij het Utrechtse Cangeroes. Het was een confrontatie tussen de nummers 2 en… verder »