Evenementen

Uitstel Camp Eagles

Beste ouders en kinderen, Vanwege alle maatregelen omtrent het coronavirus hebben wij met de kampcommissie helaas moeten beslissen om Camp Eagles (5-7 juni)… verder »

Nieuws

Bericht van het bestuur: Einde seizoen

Dag lieve leden, Vanuit ons, het bestuur, een bericht met betrekking tot het Corona-virus en de consequenties die hieraan zitten. Zoals mogelijk bekend… verder »

Nieuws

Alle wedstrijden, trainingen en overige activiteiten afgelast – Update 16/3

Beste leden, Helaas heeft de NBB moeten besluiten om alle basketballwedstrijden t/m 31 maart af te gelasten i.v.m. het coronavirus. Als bestuur hebben… verder »

Nieuws

Coronavirus

MAASSLUIS – De NBB en MBV Green Eagles volgen de richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF. Alle geplande competitiewedstrijden gaan vooralsnog gewoon door,… verder »

Evenementen

Inschrijvingen Camp Eagles 2020 geopend

MAASSLUIS – Camp Eagles zal dit seizoen plaatsvinden in het weekend van 5 t/m 7 juni 2020. Op vrijdagmiddag zullen we per fiets… verder »

Nieuws

Heren 1 wint ondanks driepuntsgeweld, U22 wint ruim

MAASSLUIS – Door de voorjaarsvakantie waren er slechts twee wedstrijden het afgelopen weekend. Gelukkig waren en Heren 1 en Under 22 goed bezet… verder »

Evenementen

Green Eagles spellendag 8 Maart

MAASSLUIS – De traditionele Eagles spelletjesdag komt er weer aan. Het clubhuis gaat om 12.00 uur open en er zijn weer heel veel… verder »

Vrije worpen

Laurens neemt de leiding weer over

Er waren maar 2 wedstrijden dit weekend maar de wedstrijden van U22 en de Heren zorgden wel voor veranderingen op de ranglijst. De… verder »

Nieuws

Eagles naar Feyenoord Basketball – UITGESTELD!

IVM maatregelen coronavirus wordt dit uitgesteld MAASSLUIS – Op zondag 15 maart is MBV Green Eagles uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen… verder »

Vrije worpen

Koplopers laten steken vallen

In de vrijeworpcompetitie hebben de beide koplopers matig geschoten. Jeroen P kwam tot 2 uit 6 terwijl Laurens het met 3 uit 6… verder »