Nieuws

Under 8 / Under 10 training vervalt

MAASSLUIS – De training van Under 8 & Under 10 van morgen 26 Juli komt vanwege de warmte te vervallen!

Nieuws

Trainer/coaches gezocht

MAASSLUIS – We merken allemaal hoe belangrijk sporten is en we zijn blij dat we allen weer kunnen trainen, zij het buiten. Volgend… verder »

Nieuws

“Heerlijk om je hobby weer uit te oefenen”

MAASSLUIS – In het Algemeen Dagblad kwam in de rubriek “In de Coronatijd” Dames 1 speelsters Roos Jordans aan bod.

Nieuws

Ron den Hoedt verlengt bij Dames 1

MAASSLUIS – Ondanks de bijzondere tijd die een ieder doormaakt is MBV Green Eagles achter de schermen hard bezig met de voorbereidingen om… verder »

Nieuws

Start buitentrainingen Merellaan per 6 Mei

MAASSLUIS – MBV Green Eagles begint aanstaande woensdag (6/5/2020) met trainingen voor diverse teams die dat sinds de 29e april weer mogen. Daarbij… verder »

Nieuws

MBV Green Eagles steunt voedselbank

MAASSLUIS – In deze moeilijke tijd voor velen kon MBV Green Eagles de voedselbank Maassluis steunen met een klein gebaar. De voorraad van… verder »

Nieuws

Sportzaal Sportlaan Maassluis komt naast VDL

MAASSLUIS – Het stuk groen naast het parkeerterrein bij voetbalvereniging VDL is de definitieve locatie voor de nieuwe sportzaal aan de Sportlaan in… verder »

Nieuws

Spelregels in basketballoze weken

MAASSLUIS – In deze basketballoze periode willen wij jullie allereerst veel gezondheid toewensen. Het weekend staat voor de deur. Basketballwedstrijden zijn afgelast, terrasjes… verder »

Nieuws

Nieuwe maatregelen voor sport, ook basketbal

MAASSLUIS – In de persconferentie van dinsdag 21 april maakte Minister-president Rutte bekend dat er vanaf 29 april meer ruimte komt om onder bepaalde voorwaarden… verder »

Evenementen

Uitstel Camp Eagles

Beste ouders en kinderen, Vanwege alle maatregelen omtrent het coronavirus hebben wij met de kampcommissie helaas moeten beslissen om Camp Eagles (5-7 juni)… verder »