Nieuws

Gemeenteraad stemt voor komst sportzaal aan de Sportlaan

MAASSLUIS – De sportzaal aan de Sportlaan in Maassluis gaat er komen, tenminste als het aan een meerderheid van de gemeenteraad ligt. De… verder »

Vrije worpen

Sterke start Wouter en Wouter in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Na het eerste weekend staat Wouter B met 4 uit 4 bovenaan de ranglijst. Ook nieuwkomer Roxy staat op 100%. Naar… verder »

Nieuws

De kop is er af, speelronde één

MAASSLUIS – De eerste speelronde zit er op en de resultaten waren wisselend. Het Heren 1 team heeft na een lastig seizoen vorig… verder »

Nieuws

11 Oktober Algemene Ledenvergadering

MAASSLUIS – Vrijdag 11 Oktober is de Algemene Ledenvergadering van MBV Green Eagles. Wij nodigen een ieder uit om daar bij aanwezig te… verder »

Wedstrijdverslagen

Under 18 start met nipte winst

BRIELLE – Nieuw seizoen, een team met spelers die vorig seizoen in 3 andere team uitkwamen. Sidney, Merih, Bram , Jamel, Merih uit… verder »

Nieuws

Raadsvergadering nieuwe sportzaal, kom ook!

MAASSLUIS – De meeste van jullie weten waarschijnlijk wel dat we al een tijd bezig zijn met de realisatie van een nieuwe sportzaal… verder »

Nieuws

Wedstrijdschema + Takenschema

MAASSLUIS – Komend weekeinde gaat het weer beginnen! En naast wedstrijden horen er uiteraard ook enkele wedstrijdtaken er bij. Kijk hier voor het… verder »

Nieuws

Under 16 succesvol op startoernooi

AMERSFOORT – Het Under 16 team is goed begonnen aan het seizoen. Het team werd derde op het traditionele starttoernooi in Amersfoort. Een… verder »

Nieuws

Trainingen starten vanaf 2 september

MAASSLUIS – Vanaf 2 september mogen we de zalen weer benutten en dus is dat de week waarin de trainingen starten. Het trainingsschema… verder »

Nieuws

Ron den Hoedt nieuwe trainer Dames 1

MAASSLUIS – Ron den Hoedt is de nieuwe trainer/coach van de basketbaldames van Green Eagles in Maassluis. De 47-jarige Barendrechter is de opvolger… verder »