Trainingsschema 2e seizoenshelft

MAASSLUIS – Allereerst vanaf deze plek de allerbeste wensen voor 2019 voor iedereen. Het trainingsschema voor de 2e seizoenshelft staat online. U kunt… verder »

Under 10 winterkampioen!

En daar was de zaterdag dan toch echt aangebroken; dé zaterdag waarop Green Eagles U10 kampioen kon worden. De laatste wedstrijd van het… verder »

Dames 1 in de media

MAASSLUIS – Het Algemeen Dagblad besteedde de afgelopen dagen tweemaal aandacht aan ons goed presterende Dames 1 team. Lees het hier terug (klik… verder »

Sportexperience 2018, we staan er weer!

MAASSLUIS – In de kerstvakantie , 22 december, organiseert WelzijnE25 wederom de Sport Experience in de Olympiahal. Kinderen van groep 3 tot en… verder »

Allport Netherlands steekt jeugd Eagles in het nieuw

MAASSLUIS – De jeugdteams van U12 en U14 zijn afgelopen weken in een mooi Kelme trainingspak gestoken door Allport Netherlands. Directeur Victor Wever, vroeger… verder »

Under 16-1 is kampioen

MAASSLUIS – Het Under 16 team van Marco Hoogendoorn is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Met 14 punten uit 7 wedstrijden zijn ze ongeslagen… verder »

Pieten komen langs bij Eagles jeugd

MAASSLUIS – Afgelopen vrijdag kwamen er Pietjes langs op de training van Under 8 en Under 10 en deden ze gezellig mee met… verder »

Vandaag 27/11 Haydnlaan geen training

MAASSLUIS – In verband met een gaslek kan er vanavond niet getraind worden in de Haydnlaan en het clubhuis kan niet gebruikt worden. Voor… verder »

Aanstaande zondag 25 november, spellendag!

MAASSLUIS – Heren X organiseert 25e november weer de spelletjesdag! Vanaf 13.30 uur is het clubhuis open voor een ieder.

Save the date! Camp Eagles 2K19

MAASSLUIS – Noteer het alvast in de agenda. Het Camp Eagles is in 2019 op 10,11 & 12 mei. Meer informatie volgt later!