Weekend geslaagd, Under 12 wint!

MAASSLUIS – Basketbal is een heel mooi spelletje maar als er al zeven keer op rij verloren is dan is het heel fijn… verder »

Help Eagles de feestdagen door!

MAASSLUIS – De feestdagen komen er weer aan! Een uitgelezen mogelijkheid om Green Eagles te sponsoren met je online aankopen! Klik op de… verder »

Under 22 passeert de 100 punten, nederlagen Heren 1 & Dames 1

MAASSLUIS – Wisselende resultaten dit weekend waarbij Heren 1 en Dames 1 niet wisten te winnen, Under 12 bijna het zoet van de… verder »

Heren 1 wint na verlenging, Dames 1 overwint in Groningen

MAASSLUIS – Heren 1 speelde thuis tegen SBU een uiterst moeizame wedstrijd en lange tijd leek het er op dat de ploeg tegen… verder »

Twee games, twee keer winst

MAASSLUIS – Een mager speelweekeinde in verband met de herfstvakantie. Alleen Heren 1 en Jongens Under 22 kwamen in actie. Beide teams spelen… verder »

Dames 1 uit de beker, herstel Heren en ongeslagen U22

MAASSLUIS – Vanwege de herfstvakantie slechts vijf wedstrijden voor MBV Green Eagles afgelopen weekeinde. De resultaten waren wisselend. Want waar Heren 1 zich… verder »

Spelregelbewijs voor 14 jaar en ouder

Ieder lid van 14 jaar en ouder van MBV Green Eagles is verplicht om zijn spelregelbewijs te halen. Dit was vroeger bekend als… verder »

Dames 1 PubQuiz – 22 november

MAASSLUIS – Support dames 1 en beleef een avond vol gezelligheid en muzikale hoogtepunten. Dit alles voor maar €10,- p.p. inclusief hapjes Wanneer?Vrijdag… verder »

Trainingen herfstvakantie

MAASSLUIS – Volgende week is het herfstvakantie en is er een aangepast schema. Kijk hieronder en geef het ook aan elkaar door.

Under 22 blijft ongeslagen, Dames 1 twee op een rij

MAASSLUIS – Het Under 22 team is na vijf wedstrijden nog steeds ongeslagen. Uit in Oud-Beijerland tegen B.O.B. ging het verre van gemakkelijk… verder »