Wouter vd Berg schiet Heren 1 naar winst, Under 22 pakt revanche

MAASSLUIS – Wederom wisselende resultaten het afgelopen speelweekeinde. Goede overwinningen en ruime nederlagen wisselden elkaar af. Op de vrijdag werd er in Hoofddorp… verder »

Topsponsor PC Maasland

MAASSLUIS – Één bord had hing er al jaren van PC Maasland. Maar er hangen nu twee nieuwe borden, en zeg maar zelf.… verder »

Belangrijke (verplichte) Sportlink

MAASSLUIS – Er komt een belangrijke update voor de Basketball app aan! In de loop van volgende week zal versie 5 voor de… verder »

Heren 1 blijft koploper in de nek hijgen

MAASSLUIS – Vorige week werd er maar 33% gewonnen van alle wedstrijden. Deze week gelukkig bij tien wedstrijden een beter percentage van 50%.… verder »

2020 is begonnen, met her en der vuurwerk

MAASSLUIS – Het jaar 2020 is begonnen maar het winstpercentage was met 33% te mager. Al zaten er een paar spannende wedstrijden bij… verder »

Inloopavond 20 januari Sportzaal

MAASSLUIS – In de Maassluise Courant stond een artikel over de inloopbijeenkomst van de sportzaal Sportlaan van 20 januari 2020. Hier integraal terug… verder »

Ben je bij de Sportexperience geweest?!

Lees hier verder als je aanwezig bent geweest bij de Sportexperience! MAASSLUIS – Leuk dat je maandag 23 december aanwezig was bij de… verder »

Under 18 zoekt trainer/coach

MAASSLUIS – De Technische Commissie is voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een trainer/coach voor het Under 18 team wat uitkomt in… verder »

Fijne kerstdagen en een gezond 2020!

MAASSLUIS – Het bestuur wenst een ieder hele fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2020! We hopen 6 januari met iedereen te… verder »

Kerstvakantie geen training

MAASSLUIS – Komende twee weken is het kerstvakantie en zijn er geen trainingen in alle hallen/zalen. De week van 6 januari beginnen de… verder »