Hieronder kan je de routebeschrijvingen vinden naar de Haydnlaan, Lentizcollege, Startpunt en naar de Wethouder Smithal.

Haydnlaan
Bekijk clubhuis via Google Maps
De sportzaal aan de Haydnlaan ligt ingesloten tussen de school De Westhoek, het Stadhuis/Koningshoek en de flats aan de Van Beethovenlaan.

Met particulier vervoer kan de volgende routebeschrijving gevolgd worden:
Vanuit Rotterdam: A20 richting Hoek van Holland, afslag Maasland/Maassluis. Aan het einde van de afrit links, Laan 1940-1945. Weg blijven volgen. Na het station en de havenbrug, maakt de weg na 750 meter een bocht naar rechts, eerste zijstraat links (Haydnlaan). Aan het eind van de Haydnlaan na 250 meter ligt de sportzaal aan de linker zijde.

Vanuit het Westland N220: richting Maassluis-West, over de Westlandseweg ‘centrum’ aanhouden. Bij de derde verkeerslichten rechtsaf (Van Beethovenlaan). Deze straat uitrijden (250 meter). Met de bocht naar links kom je op de Haydnlaan. Meteen rechts ligt de sportzaal.

Vanuit Rozenburg met het veer: richting Maassluis-centrum volgen en na de spoorovergang links. Deze straat (Industrieweg) volgen tot voorbij de haakse bocht naar rechts (Mozartlaan). De eerste straat links (Haydnlaan). Na 250 meter ligt aan de linkerzijde de sportzaal.

Met de metro
(traject Rotterdam C.S. – Hoek van Holland) kan de volgende routebeschrijving gevolgd worden: Uitstappen Metro-station Maassluis-West. Recht voor ligt winkelcentrum De Koningshoek en rechts een woonwijk. Loop een 25 meter naar rechts, tot het fietspad aan de linkerzijde. Volg dit fietspad en houdt rechts. Na enige bochten loop je vanzelf de Haydnlaan op en zie je aan je rechterhand de sportzaal. In totaal 3 minuten lopen

Wethouder Smithal
Bekijk Wethouder Smithal via Google Maps
De sporthal Wethouder Smithal ligt in Maassluis-West in de wijk Steendijkpolder tussen het winkelcentrum Westeinde en het verpleegtehuis Driemaashave.

Met particulier vervoer kan de volgende routebeschrijving gevolgd worden:
Vanuit Rotterdam: A20 richting Hoek van Holland afslag Maasdijk/Maassluis-West. Aan het einde van de afrit links, Coldenhovenlaan. Bij de verkeerslichten linksaf richting Maassluis. * Na de afslag Steendijkpolder bij de eerste rotonde rechts (Dr. Jan Schoutenlaan). De Wethouder Smithal staat reeds aangegeven met bewegwijzering). Daarna 2e straat rechts: Westeinde. Na 100 meter ligt links de sporthal.

Vanuit het Westland N220: richting Maassluis-West. Vervolg bij * hierboven.

Vanuit Rozenburg met het veer: richting Maassluis-centrum volgen en na de spoorovergang links. Deze straat (Industrieweg) volgen tot voorbij de haakse bocht naar rechts (Mozartlaan). Deze straat uitrijden tot de haakse bocht naar links (bij politiebureau). De doorgaande route richting Maassluis-West vervolgen (Westlandseweg). Bij de 3e rotonde links (Dr. Jan Schoutenlaan). Vervolgens de 2e straat rechts: Westeinde. Na 100 meter ligt links de sporthal.

Met de metro
(traject Rotterdam C.S. – Hoek van Holland) kan de volgende routebeschrijving gehanteerd worden: Uitstappen Metro-station Maassluis-West. Recht voor ligt winkelcentrum De Koningshoek. Links van het grasveld ligt de Uiverlaan, deze uitlopen tot aan de Rabobank, linksaf de Lijsterlaan in. Deze straat geheel uitlopen en met de bocht naar rechts kom je in de Dr. Jan Schoutenlaan. Aan de linkerkant ligt winkelcentrum Westeinde met daarachter de Wethouder Smithal. Looptijd ongeveer 20 minuten. Een alternatief is bus 125 of 126, die één keer per kwartier rijdt tussen het Metro-station en de sporthal.

Sporthal Lentizcollege
Het schoolcomplex van het Lentizcollege ligt aan het Kastanjedal. De ingang van de sportzaal is aan de achterzijde nabij het voetbalveld en de rijksweg A20 en is via de stenen trap bereikbaar.

Met particulier vervoer kan de volgende routebeschrijving gevolgd worden:

Vanuit Rotterdam A20 richting Hoek van Holland, afslag Maasland/Maassluis. Aan het einde van de afrit rechts. Vervolgens * na de brug eerste straat links en vervolgens na 30 meter weer links richting Maassluis. De doorgaande route (Maassluiseweg en Rozenlaan) blijven volgen. Na 1000 meter ligt aan de linkerzijde de sporthal Olympia. Na deze hal de eerste straat rechts (Kastanjedal). Het schoolcomplex ligt na 300 meter aan de rechterzijde.

Vanuit het Westland N220 richting Rotterdam over de A20, afslag Maasland/Maassluis. Aan het einde van de afrit links. Vervolg bij * hierboven.

Vanuit Rozenburg met het veer: richting Maassluis-centrum volgen en na de spoorovergang links. Deze straat (Industrieweg) volgen tot voorbij de haakse bocht naar rechts (Mozartlaan). Deze straat uitrijden tot de haakse bocht naar links (bij politiebureau). In deze haakse bocht de zijstraat naar rechts volgen (voor het politiebureau langs). Deze weg vervolgen tot rotonde. Op de rotonde de twee afslag nemen richting Maasland (Rozenlaan). Vervolgens de tweede straat links (Kastanjedal). Het schoolcomplex ligt na 300 meter aan de rechterzijde.

Met de metro
(traject Rotterdam C.S. – Hoek van Holland) kan de volgende routebeschrijving gevolgd worden Uitstappen Metro-station Maassluis-West. Recht voor ligt winkelcentrum De Koningshoek en rechts een woonwijk. Loop een 25 meter naar rechts, tot het fietspad aan de linkerzijde. Volg dit fietspad en houdt rechts. Na enige bochten loop je vanzelf de Haydnlaan op. Vervolgens de Van Beethovenlaan volgen langs de drie flats en winkelcentrum Koningshoek tot aan de verkeerslichten bij de kruising met de Westlandseweg. Deze kruising oversteken en de doorgaande route vervolgen naar de woonwijk in noordelijke richting (hoge flats). Bij het Poulierendal links en vervolgens direct rechts (Iependal). Deze straat uitlopen, waarna je vanzelf bij het Kastanjedal uitkomt. Vervolgens rechts en na 50 meter ligt aan je linkerzijde het schoolcomplex.