Sponsoren?
Een vereniging als MBV Green Eagles kan niet zonder! Elke grote of kleine sponsor is van harte welkom en zal prominent in alle communicatie van Green Eagles voorkomen.

Wilt u als particulier of als bedrijf de vereniging of een team sponsoren, dan zijn dit o.a. een aantal mogelijkheden:

 • Shirtsponsoring
  Het is mogelijk om één of meerdere teams te sponsoren door deze teams van kleding te voorzien. Naast shirtsponsoring kunnen dit ook trainingspakken, warmloopshirts en tassen zijn.
 • Advertentie op internet
  MBV Green Eagles beschikt over een eigen website. De website www.greeneagles.nl wordt per dag meer dan 400x bezocht (unieke bezoekers) en heeft ongeveer 100.000 hits per maand. Als bedrijf kunt u uw logo plaatsen met tevens een link naar de site van uw onderneming.
 • Sponsorbord
  U kunt een reclamebord van 1 meter bij 50 centimeter laten ophangen in de Haydnlaan- zaal waar de jongste teams van Green Eagles hun wedstrijden spelen en tevens de meeste teams trainen . Vanuit het clubhuis heeft u direct zicht tot het veld en dus het bord. U kunt een reclamebord plaatsen tijdens onze wedstrijden. Tijdens de competitiewedstrijden van een team worden er reclameborden rondom het speelveld geplaatst.
 • Sponsoring materialen
  Een basketballvereniging kan natuurlijk niet zonder basketballen. Eén basketball kost de vereniging al snel zo’n € 50,=. Daarnaast zijn er nog klokken nodig die € 15,= kosten. Ook zulke materialen kunt u sponsoren.MBV Green Eagles beschikt ook over een eigen clubhuis. Voor dit clubhuis zijn vaak van allerlei dingen nodig. Dit kan van een koelkast tot een tafelkleedje en van een gordijn tot een dartboard zijn. In overleg met de beheercommissie kunt u als bedrijf altijd van waarde zijn wanneer u iets wilt schenken. Ook beschadigde of gebruikte spullen kunnen mogelijk van pas komen in ons clubhuis.
 • Bedrijfsnaam aan de club verbinden
  De naam van uw bedrijf kan worden gekoppeld aan de vereniging. De vereniging zal dan door het leven gaan als de naam van uw bedrijf. Tevens zal op briefpapier, raambiljetten en alle andere vormen van externe presentatie van de vereniging de naam van het bedrijf vermeld staan.

Lijkt u dit wel wat en wilt u meer informatie neem dan contact op met de PR-commissie via info@greeneagles.nl en/of telefonisch 06 83 52 00 67. Zij staan u van harte te woord!