Lokomotief geen partij voor sterke Eaglesaanval

Lokomotief kent een moeilijk seizoen en staat, na het kampioenschap van vorig seizoen, met 2 wedstrijdpunten onderaan de ranglijst. Toch blijft de Rijswijkse… verder »

U22 wint en sluit leerzame eerste seizoenshelft goed af

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag mochten de Green Eagles MU22 de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft thuis spelen, tegen de Jumpers uit Den… verder »

Under 10 winterkampioen!

En daar was de zaterdag dan toch echt aangebroken; dé zaterdag waarop Green Eagles U10 kampioen kon worden. De laatste wedstrijd van het… verder »

Dames winnen van ongeslagen koploper

ROTTERDAM – In de uitwedstrijd tegen het Rotterdamse Baros was de thuisploeg vooraf de favoriet. Baros had niet alleen het thuisvoordeel maar was ook… verder »

Dames laten DAS Delft kansloos

MAASSLUIS – De nummer 3 van de ranglijst heeft geen problemen gehad in de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 van onderaf. DAS kent een… verder »

Under 16 winterkampioen

MAASSLUIS – Na een solide overwinning tegen Divine in de uitwedstrijd van vorige week, waar wij als U16 al niet meer ingehaald konden… verder »

U16-1 vs Divine

ROTTERDAM – De thuis wedstrijd met 5 gewonnen, ook met wat ruwer spel  vanaf de kant van Divine. Vooraf aan de game even… verder »

Dames geven overwinning weg

LANDSMEER – Naast de wedstrijden tegen de koplopers Baros en Cangeroes mag de uitwedstrijd tegen de sterke middenmoter Landslake Lions wel gezien worden als… verder »

Eagles Dames worden pas laat in de wedstrijd wakker

MAASSLUIS – De Eagles (trotse nummer 3 van de ranglijst) ontvingen afgelopen zaterdag de nummer 10 ‘BV Hoofddorp’. Er was nog iets recht te… verder »

Dames overlopen Groene Uilen in eerste kwart

GRONINGEN – Met een voltallige ploeg (7 speelsters) vertrokken de Green Eagles richting Groningen. Kirsten Boer (voet), Roos Jordans (enkel) en Suzanne van Driel… verder »