Winst U16 op groot veld

MAASSLUIS – Thuis tegen bouncers, een ploeg die wij uit al verslagen hebben. Onze wedstrijd nu op het center court. Het warmlopen ging… verder »

Wederom overwinning Under 16

MAASSLUIS – Na een goede winst in Gouda vorige week nu onze eerste thuis wedstrijd in 2020. Almere Pioneers de tegenstander. Uit  betrouwbaar… verder »

Goed einde bezorgt U16-1 overwinning

GOUDA – 2E wedstrijd in het nieuwe jaar, wederom een uitwedstrijd. 11 team leden telt het team. Nieuwste lid dat al een half… verder »

Driepunters nekken Under 16

RIJSWIJK – Vol energie naar Rijswijk om tegen Lokomotief te spelen, de vorige wedstrijd verloren na verlenging. Dus eens kijken waar de mannen… verder »

Koploper op bezoek bij Under 16-1

MAASSLUIS – De coach keek uit naar de ontmoeting met de koploper. De reden… Crackerjacks is een vereniging waar met een visie word… verder »

Nederlaag U16 in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – Na twee gewonnen wedstrijden werd de tijd om in Nieuwegein tegen de plaatselijke New Stars te spelen. Er stond een 5e… verder »

Dames 1 wint na dubieuze verlenging in Amsterdam

AMSTERDAM – Met 7 fitte speelsters en een zieke speelsters als nood op de bank begonnen de Maassluizenaren aan hun wedstrijd. Eagles begonnen… verder »

Under 16-1 wint in Eindhoven

EINDHOVEN – Rond 10 uur zondag ochtend op pad gegaan om 12;30 te starten in eindhoven. Relaxed een bakkie koffie onderweg gedronken. Voor… verder »

Winst U16-1 tegen laagvlieger

MAASSLUIS – Na de onnodig verloren wedstrijd van Lokomotief vorige week mochten wij afgelopen zaterdag tegen het voor laatste team, DAS uit Delft.… verder »

Leuke wedstrijd U16-2, wel dik verlies

BARENDRECHT – Dat U16-2 een populair team is, bleek wel uit de voorbereidingen voor alle feesten en bijeenkomsten die die avond nog afgelopen… verder »