Under 18 start met nipte winst

BRIELLE – Nieuw seizoen, een team met spelers die vorig seizoen in 3 andere team uitkwamen. Sidney, Merih, Bram , Jamel, Merih uit… verder »

Waardig einde competitie Green Eagles dames

MAASSLUIS – Toen de competitie in september vorig jaar begon hoopte de zeer kleine selectie van de Green Eagles dat de ploeg gespaard… verder »

Pijnlijke nederlaag Green Eagles in play offs

UTRECHT – In de eerste halve finale wedstrijd van de play offs hebben de dames van de Green Eagles een pijnlijke nederlaag geleden.… verder »

Green Eagles Dames verslaan koploper wederom

In de laatste competitieronde stond de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 op het programma. Koploper Baros kwam naar Maassluis. De Rotterdamse… verder »

Green Eagles winnen matige wedstrijd

Afgelopen zaterdag boekten de dames van de Green Eagles hun 18e overwinning. Op voorhand leek het al geen geweldige wedstrijd te worden wat… verder »

U16-2 veert de rug recht maar verliest alsnog

Hendrik-Ido-Ambacht – De wedstrijd tegen Flax Field Fighters was zeker nog belangrijk voor de competitie: bij verlies zou FFF uitgeschakeld zijn en zou… verder »

Green Eagles dames revancheren zich

Na de nederlaag van vorige week tegen het povere BV Hoofddorp waren de Eagles er op gebrand om zich tegen de Landslake Lions… verder »

Eagles laten de punten achter in Hoofddorp

Een gewaarschuwde ploeg telt voor 2 zou je denken. De nummer 9 van de ranglijst had eerder dit seizoen de Eagles al uit… verder »

Groene Uilen geen partij voor de Eagles

De thuiswedstrijd tegen de Groene Uilen uit Groningen is vrij gemakkelijk gewonnen door de Green Eagles. Het ontbreken van Kelly Brugman werd gecompenseerd… verder »

Stroeve herstart competitie dames Green Eagles

Na een competitieonderbreking van 4 weken moesten de dames van de Green Eagles weer beginnen met een uitwedstrijd tegen de nummer 6 van… verder »