Groene Uilen geen partij voor de Eagles

De thuiswedstrijd tegen de Groene Uilen uit Groningen is vrij gemakkelijk gewonnen door de Green Eagles. Het ontbreken van Kelly Brugman werd gecompenseerd… verder »

Stroeve herstart competitie dames Green Eagles

Na een competitieonderbreking van 4 weken moesten de dames van de Green Eagles weer beginnen met een uitwedstrijd tegen de nummer 6 van… verder »

Under 16-2 neemt geen vakantiebreak

CULEMBORG – De uitnodiging voor een toernooi werd dankbaar geaccepteerd, omdat U16-2 anders 4 weken zonder wedstrijd zouden komen te zitten. Na wat… verder »

Dames Green Eagles door het oog van de naald

Hoewel de einduitslag anders doet vermoeden hebben de Eagles afgelopen zaterdag een moeizame overwinning geboekt op de Grasshoppers. Enkele minuten voor tijd stonden… verder »

Green Eagles verslaan ook concurrent Cangeroes

De dames van de Green Eagles gingen zondagmiddag op bezoek bij het Utrechtse Cangeroes. Het was een confrontatie tussen de nummers 2 en… verder »

Heren 1 wint van Hurricanes

De heren hadden de heenwedstrijd tegen Hurricanes met 78-61 verloren. Toen waren de Eagles verre van compleet. Nu misten de Eagles alleen de… verder »

Belangrijke overwinning voor de Eagles in de strijd om de play offs

De concurrentie voor een plaats bij de eerste vier lieten op vrijdagavond (Grasshoppers) en zaterdag (Landslake Lions) punten liggen en daarom stond de… verder »

Zoneverdediging redt Green Eagles dames.

In de thuiswedstrijd tegen Cobra Nova hadden de Eagles een prima start. Direct uit de sprongbal scoorde Kirsten Boer de eerste punten. Cobra… verder »

Lokomotief geen partij voor sterke Eaglesaanval

Lokomotief kent een moeilijk seizoen en staat, na het kampioenschap van vorig seizoen, met 2 wedstrijdpunten onderaan de ranglijst. Toch blijft de Rijswijkse… verder »

U22 wint en sluit leerzame eerste seizoenshelft goed af

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag mochten de Green Eagles MU22 de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft thuis spelen, tegen de Jumpers uit Den… verder »