Uitstel Camp Eagles

Beste ouders en kinderen, Vanwege alle maatregelen omtrent het coronavirus hebben wij met de kampcommissie helaas moeten beslissen om Camp Eagles (5-7 juni)… verder »

Inschrijvingen Camp Eagles 2020 geopend

MAASSLUIS – Camp Eagles zal dit seizoen plaatsvinden in het weekend van 5 t/m 7 juni 2020. Op vrijdagmiddag zullen we per fiets… verder »

Green Eagles spellendag 8 Maart

MAASSLUIS – De traditionele Eagles spelletjesdag komt er weer aan. Het clubhuis gaat om 12.00 uur open en er zijn weer heel veel… verder »

Camp Eagles 2020 – save the date

MAASSLUIS – Pak de agenda’s maar want de datum voor Camp Eagles 2020 is beschikbaar. Van 5 tot en met 7 juni vindt… verder »

Fijne kerstdagen en een gezond 2020!

MAASSLUIS – Het bestuur wenst een ieder hele fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2020! We hopen 6 januari met iedereen te… verder »

Geslaagde pubquiz Dames 1

MAASSLUIS – Afgelopen vrijdag organiseerde Dames 1 een pub quiz voor alle ‘vrienden van Dames 1’. Dit ten faveure van het spelen in… verder »

Pieten op bezoek bij de Eagles

MAASSLUIS – Afgelopen vrijdag werden de kinderen van Under 8 en Under 10 verrast met een bezoekje van twee pieten! Deze pieten wisten… verder »

Dames 1 PubQuiz – 22 november

MAASSLUIS – Support dames 1 en beleef een avond vol gezelligheid en muzikale hoogtepunten. Dit alles voor maar €10,- p.p. inclusief hapjes Wanneer?Vrijdag… verder »

Jaarlijkse mixtoernooi groot succes

Afgelopen zaterdag heeft het jaarlijkse mixtoernooi weer plaatsgevonden in de Wethouder Smithal. In twee poules (een prestatieve en een familiepoule) werden er in… verder »

Mixtoernooi 15 Juni

MAASSLUIS – De inschrijvingen voor het leukste toernooi van het jaar zijn weer geopend!! Na het succes van vorig jaar, is dit jaar… verder »