Pieten komen langs bij Eagles jeugd

MAASSLUIS – Afgelopen vrijdag kwamen er Pietjes langs op de training van Under 8 en Under 10 en deden ze gezellig mee met… verder »

Aanstaande zondag 25 november, spellendag!

MAASSLUIS – Heren X organiseert 25e november weer de spelletjesdag! Vanaf 13.30 uur is het clubhuis open voor een ieder.

Save the date! Camp Eagles 2K19

MAASSLUIS – Noteer het alvast in de agenda. Het Camp Eagles is in 2019 op 10,11 & 12 mei. Meer informatie volgt later!

Seizoensafsluiting Under 8, 10 & 12

MAASSLUIS – Na maandenlang hard getraind te hebben werd er drie weken terug voor de laatste keer dit seizoen een balletje geschoten in… verder »

Seizoen sportief afgesloten

MAASSLUIS – Het seizoen 2017-2018 is zo goed als afgesloten, en dit wordt altijd traditioneel gedaan met het mistoernooi. Kwamen de inschrijvingen dit… verder »

Seizoensafsluiting U8-U10-U12

Hallo (ouders van) Eagles! Het seizoen zit er alweer bijna op! Tot 1 juni wordt er nog getraind, maar daarna zal iedereen thuis… verder »

Season Closing Party – vrijdag 25 mei

HET FEEST GAAT HELAAS NIET DOOR. MIXTOERNOOI WEL! MAASSLUIS – Voor het feestje doen we geen thema gewoon een afsluiten feestje van het… verder »

Mixtoernooi – zaterdag 26 mei

MAASSLUIS – De inschrijvingen voor het leukste toernooi van het jaar zijn weer geopend!! Na het succes van vorig jaar, is dit jaar het… verder »

Verplichte timer/scorer cursus + intro Sportlink

MAASSLUIS – Aanstaande vrijdag 22-9 is er in het clubhuis aan de Haydnlaan een korte, verplichte  instructie / training voor jeugdleden om te… verder »

Geslaagde jubileumeditie van mixtoernooi

MAASSLUIS – Het is een goede traditie om in juni het seizoen af te sluiten met het mixtoernooi. Elk jaar weer een succes,… verder »