Nieuws

Vooruitblik 25/26 januari 2014

MAASSLUIS- Dit weekend op zaterdag 4 thuiswedstrijden en als afsluiting op de zondag Dames 1 tegen Apollo.

Heren 1 moet het uit opnemen tegen Binnenland. Een sterke tegenstander en al vroeg in de 2e seizoenshelft een belangrijke wedstrijd voor de heren. Invalcoach Kees Brugman nam de overwinning vorige week mee tegen River Trotters. Ik ga er vanuit dat Jan Dirk Renes zich niet laat kennen en voorspel dan ook +4

Heren 3 bestaat uit de spelers die eerste seizoenshelft rayon speelden. In de regio geef ik ze goede kansen, als de scheidsrechters een beetje meezitten althans. De eerste wedstrijd tegen Springers ben ik vol goede moed. +7

Heren 4 heeft wat goed te maken na de verloren wedstrijd van vorige week. Het moet dan thuis gebeuren tegen Jump. Een voorspelling geef ik niet aangezien ik zelf invloed kan hebben op de uitslag!

Heren 5 speelt tegen Punch. Na vorige week is het team gebrand op revanche en ik voorspel dat dit zeker zal gebeuren. +10

Dames 1 komt een oude bekende tegen as zondag in de thuiswedstrijd. Apollo komt op bezoek, een team waar de eerste seizoenshelft 2 keer van gewonnen werd! Apollo heeft echter na de winterstop een wat completer team dus het zal weer een lastige pot worden. Ik zet de boel maar weer eens op scherp en zeg -5

Dames 2 is gemakkelijk om te voorspellen, dat zal vast wel weer +2 worden!

MU16 heeft volgens coach Kees Brugman goed getraind deze week. Tegenstander Lokomotief is een lastige tegenstander. Ik voorspel een -10 wat een uitstekende prestatie zou zijn!~

JU18 speelt tegen DAS, een team met grote jongens en een brede bank. Onze jongens worden echter ook steeds beter en met wat aanvulling zal er ook met flink wat spelers worden afgereisd naar Delft. Of de winst mee naar Maassluis zal komen is lastig aan te geven. Mijn glazen bol geeft mist aan wat meestal een klein verlies tot gevolg heeft. Ik volg de glazen bol en zeg -5

JU16 moet uit naar Voorne. Altijd een lastig potje maar de jongens hebben er zin in. Ik sluit mijn voorspellingen graag positief en dus neemt dit team de winst mee naar Maassluis. +6