Nieuws

Terugblik 25/26 januari 2014

MAASSLUIS- Een slecht weekend om op terug te blikken voor onze vereniging. Maar 1 team wist te winnen en dat was dan ook nog eens de wedstrijd waarop de voorspeller zelf invloedt had.

Heren 1 had een spannende wedstrijd maar kwam uiteindelijk 3 punten tekort. Dat het een spannende wedstrijd zou worden had ik met mijn +4 ook al voorspeld. Helaas viel het kwartje deze wedstrijd precies de verkeerde kant op.

Heren 3 had hun 1e wedstrijd van de 2e seizoenshelft. Op groot veld met niet al te veel spelers werd het een spannende wedstrijd, echter net als bij Heren 1 was het verschil van -3 in het nadeel van onze heren.

Heren 4 had ik geen voorspelling over gedaan aangezien ik zelf de scheidsrechter was. Een leuke wedstrijd van beide teams werd uiteindelijk een +10 zege voor de Eagles.

Heren 5 was na de verliespartij van een week eerder gebrand op een overwinning. Helaas kwam de tegenstander niet opdagen zonder iets van zich te laten horen.

Dames 1 moest op zondag spelen tegen Apollo. Een bekende uit de 1e seizoenshelft echter met een meer volledig team door het terugkeren van een aantal geblesseerde speelsters. Na 2 overwinningen tegen dit team was er nu helaas een nederlaag te noteren.

Dames 2 had moeite met scoren in hun thuiswedstrijd. Door het ontbreken van Mieke van Deursen mistten de dames wat lengte en rebound kracht. Hierdoor helaas niet wederom een +2 maar een -13 uitslag.

MU16 kwam 2 bekende tegen bij de tegenstanders in de personen van de zusjes Overman. Dat het een lastige wedstrijd zou worden had ik vooraf al voorspeld. De uitslag werd helaas iets groter dan mijn voorspelling.

JU18 had een uitwedstrijd tegen DAS. Meer dan de uitslag weet ik hierover niet. Deze was helaas ruim met -44.

JU16 had een lastige uitwedstrijd tegen Voorne. Mijn +6 was optimistisch maar misschien niet helemaal reeel. Dat bleek ook wel uit de uitslag die uiteindelijk op het bord stond, te weten -28 verschil.