Nieuws

Mooi seizoen bijna ten einde

MAASSLUIS – Een mooi seizoen is bijna op zijn einde. Met een Heren 1 wat de final four haalde en daar jammerlijk net strandde in de halve finale. Diverse kampioenschappen bij de jeugd en een dames 1 wat een mooi debuut had in de landelijke klasse en eigenlijk al niet meer weg te denken is daar. Coach Jeroen Derksen van Dames 1 verwoordde het dan ook mooi in zijn verslag van de laatste wedstrijd;

Hiermee komt dan een mooi eerste landelijk seizoen voor de Green Eagles dames 1 ten einde op een mooie wijze. Van bijna alle tegenstanders is minimaal één keer gewonnen, de Smithal is één van de best bezochte wedstrijdhallen van de competitie met geweldig (grotendeels vrienden van) publiek, met de mini van de week en de speaker Jorrit Keijzer is er een top sfeer, Richard Otto en Michiel Wildeman verdienen als teammanagers veel credit voor de geweldige zaken rond het team, met de statistieken van Rianda van Ast en de film van Jouke Wietsma en de vaste jurytafel bezetting van Laurens Don, Niels Warffemius en Rik van der Vaart is het hele gebeuren een stap professioneler en tot slot hebben de dames zelf enorme vooruitgang geboekt. Kortom, top! Iedereen, namens de dames en coach Jeroen Derksen bedankt hiervoor. Op naar volgend seizoen!

eagles-vs-das-17Want volgend jaar gaan de dames wederom landelijk spelen, met vele overwinning horen ze gewoon op dit niveau thuis.

Achter de schermen zijn de vele vrijwilligers die Green Eagles rijk is al weer bezig met volgend jaar. Daar later uiteraard meer over, maar niet voordat we met z’n allen het jaar afsluiten met het traditionele mixtoernooi wat 15 juni zal plaatsvinden.

De redactie wil iedereen vanaf deze plek bedanken voor zijn inzet, op wat voor manier dan ook. We kunnen met trots zeggen dat basketball leeft in Maassluis, en dat is dankzij jullie!