Nieuws

Topvrijwilliger neemt afscheid na 20 jaar

Gerard WielaardMAASSLUIS – Soms heb je vrijwilligers die je niet veel ziet of hoort maar die gi-gan-tisch veel werk verricht(t)en voor Green Eagles. En dan heb je er ook nog die dit dan voor een periode van 20! jaar doen. En deze man is Gerard Wielaard en die neemt na dit seizoen afscheid van de club. Op een gepaste manier zal er later afscheid worden genomen van Gerard maar hier een persoonlijk bericht van Gerard;

beste Eagles,
Na 20 jaar bestuurswerk als (wedstrijd)secretaris stop ik hiermee per 1 juni a.s. De reden zal voor de meesten niet vreemd zijn: Amsterdam, mijn huidige woonplaats, ligt een stukje van Maassluis en de binding met de club wordt daardoor minder. Daarnaast gaan Lyseth en ik de tweede helft van dit jaar verhuizen naar Zandvoort en dat brengt ook de nodige activiteiten met zich mee.
Green Eagles is een fantastische vereniging. Daar heeft het clubhuis aan bijgedragen. Maar zeer zeker ook de leden. Mooi om te zien dat er nog steeds leden rondlopen die al lid waren toen ik kwam. Jullie zijn het fundament van de club. Houden zo!!!
De komende ALV en Vrijwilligersactiviteit in juni ben ik er niet bij. We gaan nog even vakantievieren in de VS voordat we verhuizen. Het gaat jullie goed en wie weet tot ziens.
met vriendelijke groet,
Gerard
Gerard, je was een top vrijwilliger, een fijne man en we gaan je missen!