Nieuws

Dames 1 in finale weekend streetball

10501826_10202376296994926_305788143119718903_nAMSTERDAM – Een afvaardiging van het Dames 1 team wat uitkomt in de promotiedivisie heeft wederom acte présence gegeven tijdens het finale weekend van de Streetball Masters tour van de NBB.

In de voorronde in Rotterdam centrum haalden de dames niet de winst. Maar met een zogenaamde wildcard kregen de dames toch toegang tot het finale weekend. Dit zou eerst bij het Olympisch Stadion gehouden worden maar werd door de regen verplaatst naar een snikhete Apollohal. Het epicentrum van basketballend Nederland en dus een mooie plek voor dit spektakel.

Er werden twee overwinningen behaald tijdens de finale ronde, onder andere op ex-Eagle Immy Kloet die ook in de finale ronde speelde. Helaas werd er ook een wedstrijd ruim verloren waardoor het team op doelsaldo niet naar de halve finales ging. Toch was het weer een mooie basketball dag in Amsterdam!