EvenementenNieuws

Grote Clubactie

Medium_Recktangle_300x250MAASSLUIS – Elk jaar vindt vanaf september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

De jeugdleden hebben verkoopboekjes op de training gekregen en zullen zoveel mogelijk loten gaan verkopen. Ook in het clubhuis zullen verkoopboekjes achter de bar liggen. Daarnaast zullen alle leden via de mail worden gevraagd om loten te kopen. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Waar wordt het opgehaalde geld aan besteed?

De club bestaat uit vele jeugdteams, maar ook uit meerdere seniorenteams. Daarom willen wij het opgehaalde bedrag onder deze verschillende doelgroepen verdelen.

De jeugd heeft de toekomst. Basketballen is natuurlijk hartstikke leuk, maar ook buiten het veld het verenigingsgevoel beleven en aan teambuilding doen hoort er bij. Daarom willen wij in dit seizoen met de jeugd van U8, U10 en U12 een leuke activiteit doen. Hoe meer loten er worden verkocht, des te groter de activiteit! Een derde van het opgehaalde bedrag gaat naar dit doel.
Voor de iets oudere jeugd zal aan het einde van het seizoen weer een jeugdkamp georganiseerd worden. Een derde van het opgehaalde bedrag van de Grote Clubactie gaat naar dit kamp, zodat de kampprijs zo laag mogelijk gehouden kan worden.
Het laatste deel zal naar het damesteam van de club gaan. Dames 1 komt dit seizoen wederom uit in de landelijke promotiedivisie. Voor het inschrijven in deze klasse is een flinke som geld nodig, waarvoor sponsoring nodig is.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 13 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten!

Voor meer informatie kun je terecht bij Anouk Kraaijeveld – van der Kooij (anoukvanderkooij@greeneagles.nl)