Nieuws

Start 2e seizoenshelft basketball

nieuwjaarrec
TC, bestuur, bouwcommissie, clubhuiscommissie, activiteiten commissie ze waren er allemaal!

MAASSLUIS – De eerste helft van de competitie zit er weer op en voor diverse jeugdteams betekent dit nieuwe indelingen met andere tegenstanders. Voor de senioren geldt sinds dit jaar dat er een hele competitie wordt gespeeld. Zowel Heren 1 als Dames 1 vervolgen hun competitie in de landelijke klassen. Beide teams spelen momenteel in de middenmoot mee. Zeker voor de heren zijn er mogelijkheden om naar een plaats bij de beste vier te stijgen.

Nieuwjaarsborrel goed bezocht

Op zondag 4 januari heeft er in het clubhuis van Green Eagles de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. De goed bezochte receptie kreeg ook nog een bezoek van Wethouder recreatie & sport de heer Pleijsier. Voorzitter Nathan Bergmans keek terug naar de successen en dieptepunten van vorig jaar en keek met vertrouwen naar de toekomst.

Jeugd bij Green Eagles

Voor de jongste jeugd van Maassluis is er ook bij Green Eagles gelegenheid om te sporten. Van spelenderwijs kennis maken met basketballen bij U8 tot het spelen van wedstrijden bij U12 het kan allemaal. Er is nog genoeg ruimte in de leeftijdcategorie U8, U10 en U12 voor nieuwe leden.