EvenementenNieuws

Inschrijvingen Mixtoernooi + BBQ geopend

De inschrijvingen voor het Mixtoernooi worden weer geopend!! Het Mixtoernooi zal gehouden worden op zaterdag 6 juni. Het is inderdaad voor het eerst sinds vele jaren dat het Mixtoernooi op zaterdag wordt gehouden want na het toernooi en de BBQ is er ook nog een No Combo Feest!!

De Wethouder Smithal zal vanaf 12.30 uur open zijn en de wedstrijden zullen om 13.00 uur beginnen en duren tot 17.00 uur. De BBQ zal beginnen om 18.00 uur en de discolampen en de dansvloer worden gereed gemaakt om een uurtje of 20.00 uur.

De poules waar iedereen in zit worden bekend gemaakt aan de hand van de inschrijvingen. Uiteraard is bij welke poule dan ook het belangrijkste motto dat we met zijn alle plezier wordt gemaakt en er een leuke en sportieve dag van maken.

De kosten zijn €4,- voor het Mixtoernooi en voor de BBQ is het €6,-. Er zijn geen entreekosten voor het feest.

Inschrijven voor het Mixtoernooi en de BBQ kan door te mailen naar fleurvbaalen@hotmail.com met het liefst zo volledig mogelijke teams. Probeer ook zo veel mogelijk niet basketballers in je team te krijgen om zo veel mogelijk mensen aan het basketballen te krijgen!!

Deadline voor het inschrijven is 1 juni, dus zorg dat je voor die tijd ingeschreven staat.

 

Hoop jullie allemaal 6 juni te zien zodat we met zijn alle het seizoen weer mooi af kunnen sluiten!!