Wedstrijdverslagen

U10 speelt leuk toernooi in Rijswijk

20150606_105020
Klik voor meer foto’s

RIJSWIJK – Op zaterdag 6 juni heeft U10 het seizoen afgesloten met een toernooi bij Lokomotief Rijswijk. Bij dit toernooi stond vooral de sportiviteit en het plezier in het spel centraal. U10 liet de hele ochtend zien over deze twee punten te beschikken!

Er werd gestart met een gezamenlijke warming –up, waarna er 3 wedstrijdjes van 20 minuten werden gespeeld. Twee van de drie wedstrijden werden gewonnen en zo werd Green Eagles 2e in de poule. Tussen de wedstrijden door was er tijd voor een traktatie van Timo, die zijn verjaardag graag op het toernooi vierde!

Na de wedstrijden was het tijd voor de vrije worp wedstrijd. Alle kinderen uit de 8 aanwezige U10-teams deden mee, maar er kwam maar 1 winnaar uit; onze Jarno uit Under 10! Wat goed!

Bij de prijsuitreiking kregen alle kinderen een tasje met wat leuke prijsjes en ook werd de Fair Play-prijs uitgereikt. Alle coaches hadden een ander team moeten doorgeven en wij kwamen als winnaar uit de bus. Coach Anouk is/was trots!

Er werd snel gedoucht, want in de kantine stond een grote stapel pannenkoeken op ons te wachten, deze gingen er natuurlijk wel in!

De leuke ochtend zat erop, met complimenten voor Lokomotief die een goed georganiseerd toernooitje neerzette.

En wat een mooi seizoen was dit, met een superleuke groep kinderen! Bedankt allemaal, ik (Anouk) heb genoten met/van jullie!