Nieuws

Willeke Bruins vertrekt naar de eredivisie

Image002
Willeke Bruins vertrekt naar de eredivisie

MAASSLUIS – Het Dames 1 team zal het komend jaar in de promotiedivisie moeten doen zonder haar topscoorster Willeke Bruins. Willeke gaat het komende jaar de prachtige stap maken naar de eredivisie. Na met MBV Green Eagles al een half jaar kort aan de eredivisie geroken te hebben zal ze nu een volledige jaar acte de presence geven. Bij bekerwinnaar Lintex-Binnenland zal ze onderdeel worden van het team van coach Joost van Rangelooy. Willeke begon op haar 7e met spelen bij de Eagles en heeft dus maar liefst 16 jaar voor Green Eagles gespeeld. Mede dankzij haar is het team nu op dit niveau actief, een mooie uitdaging voor de anderen om de kar te gaan trekken.
Tijdens het jaarlijkse mixtoernooi waren er al woorden van dank van Willeke toen ze wederom de vrijeworpcompetitie won. Vanaf hier heel veel succes in Barendrecht en bedankt voor de vele mooie wedstrijden en jaren!