Nieuws

Vriend van Dames 1 worden?!

20141031_212858
Sfeerimpressie van vorig jaar

MAASSLUIS – Er wordt alweer twee maanden getraind en de eerste competitiewedstrijd is ook al gespeeld. Maar ook dit seizoen is het eerste damesteam van Green Eagles weer op zoeken naar Vrienden!

Dames 1 Green Eagles komt dit seizoen wederom uit in de landelijke promotiedivisie. Aan spelen in de promotiedivisie zitten hoge kosten verbonden en dit bedrag moeten wij, de dames, bij elkaar zien te krijgen! Daarom willen wij, net als afgelopen twee seizoenen, zoveel mogelijk ‘Vrienden Van Dames 1’ bij elkaar krijgen om via deze weg geld op te halen om op landelijk niveau te kunnen basketballen. Zonder sponsors is dit niet mogelijk.

Voor slechts 40 euro per persoon of samen 65 euro kan je al Vriend(en) van Dames 1 worden. Hier krijg je natuurlijk wel iets voor terug! Net als vorige jaren willen we weer een bedankavond voor alle Vrienden organiseren. De datum wordt nog deze maand bekend gemaakt, maar het zal in januari of februari 2016 zijn. Ook houden we jullie gedurende het seizoen middels een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen in het team! Daarnaast zijn de dames en coach Jeroen de Vrienden natuurlijk voor altijd dankbaar!!

Mail naar dames1@greeneagles.nl en word vriend! Één van de dames aanspreken mag natuurlijk ook.