Jongens U18-2 pakt eindelijk winst

MAASSLUIS – Zaterdag stond de laatste wedstrijd van deze competitie tegen MSV op het programma.
Werd de uitwedstrijd nipt verloren; vandaag geen twijfel wie de punten zou pakken.
De eerste punten waren voor Remco waarna Erdem zijn waarde liet zien met een driepunter en nog eens 6 punten op rij. De verdediging stond goed, er werden nauwelijks lay-ups toegestaan. Als dan de rebound ook goed verzorgd is (Maikel heerste onder het bord) en de rest van het team ook aan scoren toekomt, gaan we de rust in met een 35-14 voorsprong.
De tweede helft start MSV met een zone verdediging waarbij er niet wordt uitgestapt. Rondspelen en wachten op een kans om inside te gaan is niet leuk, maar wel effectief.
De fast break biedt Chaquile de mogelijkheid om totaal 11 punten aan te tekenen.
Als MSV geen poging doet om iets aan de achterstand te doen wordt de eindstand 51-25 aangetekend. Een prettige teamoverwinning om de eerste helft van het seizoen af te sluiten.