Seizoensafsluiting U8-U10-U12

Hallo (ouders van) Eagles!

Het seizoen zit er alweer bijna op! Tot 1 juni wordt er nog getraind, maar daarna zal iedereen thuis en buiten de basketbalskills moeten blijven trainen! Na de zomervakantie zien wij jullie dan weer graag topfit (en een paar cm. langer 😉 ) op het veld verschijnen!

Het seizoen willen wij op vrijdag 8 juni met de jeugd van U8, U10 en U12 afsluiten. Wij zien de kinderen graag om 17.30 uur verschijnen bij het clubhuis. Zij kunnen daar worden afgezet, er is genoeg begeleiding (coaches, maar ook spelers van Dames en Heren 1) aanwezig. Er zal een hapje gegeten worden en daarna zal er met auto’s vertrokken worden naar de bowlingbaan in Vlaardingen. Om 20.00 uur zijn we daar klaar en wordt er terug gereden naar Maassluis. Kinderen uit Vlaardingen kunnen ook om 20.00 uur bij Dok ’99 worden opgehaald.

Graag horen wij of je / uw kind aanwezig zal zijn op 8 juni! Wilt u dit doorgeven aan Anouk (zowel af- als aanmelding); 06-14313040. Een whats-app bericht is voldoende.

In het clubhuis willen wij graag pannenkoeken gaan eten. Wij zijn daarom op zoek naar ouders die een pak pannenkoeken zouden willen bakken voor ons! Bent u de beste koekenbakker/ster laat dit dan ook even weten aan Anouk. Alvast bedankt!

Groetjes,
De coaches (Victor, Hans, Richard en Anouk)

Comments are closed.