Seizoensafsluiting Under 8, 10 & 12

MAASSLUIS – Na maandenlang hard getraind te hebben werd er drie weken terug voor de laatste keer dit seizoen een balletje geschoten in de Haydnlaanzaal. Het seizoen zat er echter nog niet helemaal op, want op vrijdag 8 juni vond er nog een klein feestje plaats voor de jongste jeugdteams.
Door de inzet van een paar kleine Eagles-helden bij de Grote clubactie was er een mooi bedrag opgehaald om die vrijdagavond het basketbalseizoen feestelijk af te sluiten.
In het clubhuis werd er eerst met 32 kinderen pannenkoeken gegeten (bak-ouders bedankt!) en vervolgens vertrokken de kinderen, coaches en een paar extra man begeleiding richting Vlaardingen. Daar werd gekeken of de Eagles ook op een bowlingbaan goed konden mikken; dit ging de één beter af dan de ander 😉
Het was een gezellige, drukke en warme avond! Tot na de zomervakantie!
Meer foto’s hier.

Comments are closed.