Green Eagles haalt geld op voor de jeugd met de Grote Clubactie

MAASSLUIS – Leden van onze  club zijn op zaterdag 15 september gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie.

Green Eagles gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Anouk Kraaijeveld, clubcoördinator:

“Dit jaar hopen wij met de opbrengst zoveel mogelijk geld op te halen voor jeugdactiviteiten. Een deel van de opbrengst gaat naar het kamp wat aan het einde van het seizoen zal plaatsvinden. De rest wordt gebruikt van andere activiteiten, met name voor de jongste jeugd. De kinderen die de loten gaan verkopen hebben dus zelf in de hand hoe groot deze activiteit wordt of hoe luxe het kamp wordt!”

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Niet alleen lotenkopers maken kans op prijzen, ook de verkopers kunnen mooie prijzen winnen. Green Eagles zelf heeft om de kinderen te motiveren bedacht dat de drie beste verkopers 10% van hun opgehaalde bedrag krijgen, dat is dus 30 cent per verkocht lot!

De loten zijn via de jeugdleden te kopen, maar kunnen ook online worden gekocht via deze pagina:

https://clubactie.nl/actie/MBVGreenEagles

Comments are closed.