Basketballen? Al vanaf 5 jaar oud!

MAASSLUIS – Plezier maken, basketballen en teamgevoel; daar draait het om bij de jongste Eagles van de club! Bij Under 8 worden, onder leiding van Anouk Kraaijeveld, de beginselen van het basketballen aangeleerd. Ben of ken jij iemand van 5,6 of 7 jaar oud die goed bij dit groepje leuke kinderen past? Kom dan eens kijken op de training! Under 8 traint elke vrijdag van 17.00-18.00 uur in de zaal aan Haydnlaan 1a Maassluis. Iedereen die bij Green Eagles komt kijken mag drie keer gratis meetrainen.

Al ouder dan 7 jaar en geïnteresseerd om te basketballen? Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden.

Jongste jeugd Green Eagles; Under 8
Jongste jeugd Green Eagles; Under 8

Comments are closed.