Spelregelbewijs voor 14 jaar en ouder

Ieder lid van 14 jaar en ouder van MBV Green Eagles is verplicht om zijn spelregelbewijs te halen. Dit was vroeger bekend als het F-diploma en heeft een opfrisbeurt gehad. Tegenwoordig kan het diploma gehaald worden door online oefeningen te doen en een examen te maken. Dus je hoeft niet meer diverse keren naar een cursus maar kan online oefenen.

In de herfstweek krijgen alle leden zonder spelregelbewijs een inlogcode via de e-mail en dienen zij voor 15/11/2019 het spelregelbewijs te hebben gehaald.

Vorig jaar hebben vele leden hier (helaas) geen gehoor aan gegeven. Dit jaar zal er op 15 November gekeken worden wie het nog niet gehaald heeft. Deze leden worden via hun coach geïnformeerd over de vervolgstappen. Mocht er geen aanwijsbare geldige reden zijn, dan zit er helaas maar één ding op en dat is uitsluiting van wedstrijden. Probeer dit te voorkomen.

Heb jij na deze week nog geen inlogcode gehad, klopt er iets niet of heb je andere vragen? Mail dan naar info@greeneagles.nl. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden.

De website met alle info en waar je kan inloggen is als volgt: https://www.basketballmasterz.nl/

Comments are closed.