Alle wedstrijden, trainingen en overige activiteiten afgelast – Update 16/3

Beste leden,

Helaas heeft de NBB moeten besluiten om alle basketballwedstrijden t/m 31 maart af te gelasten i.v.m. het coronavirus. Als bestuur hebben wij daarom ook besloten de trainingen en activiteiten per direct stop te zetten. Wij zullen de adviezen van het RIVM nauw volgen en jullie verder informeren wanneer er meer nieuws is.

Dit houdt in dat ook de wedstrijd bezoeken van Feyenoord Basketball a.s zondag niet door gaat.

Met vriendelijke groet

Het bestuur

Update 16/3/2020

Beste leden,

Zoals jullie vanmiddag waarschijnlijk wel gezien hebben op tv sluiten scholen, kinderopvangverblijven, eet- en drinkgelegenheden de deuren tot 6 april i.v.m. het coronavirus. Dit geld dus ook voor ons clubhuis.

Wij zullen de adviezen van het RIVM en de overheid nauw volgen en jullie verder informeren wanneer er meer nieuws is.

Met vriendelijke groet

Het bestuur

Comments are closed.