Nieuws

Nieuwe maatregelen voor sport, ook basketbal

MAASSLUIS – In de persconferentie van dinsdag 21 april maakte Minister-president Rutte bekend dat er vanaf 29 april meer ruimte komt om onder bepaalde voorwaarden te sporten. Deze versoepeling van maatregelen is gericht op de doelgroepen kinderen tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 18 jaar. Deze versoepeling biedt ook de basketbalvereniging mogelijkheid activiteiten op te starten en wij juichen dit ook toe. 

Het bestuur, trainer/coaches en andere betrokkene zijn op dit moment druk bezig in samenwerking met de gemeente & NBB om dit ook voor MBV Green Eagles mogelijk te maken op buitenveldjes in Maassluis eo.

Dit alles uiteraard wel onder de geldende maatregelen van het RIVM.

  • Was regelmatig je handen
  • hoest/nies in je elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes
  • houd 1,5 meter afstand
  • blijf thuis bij (milde!) klachten
  • vermijd het openbaar vervoer.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, krijgen jullie dit spoedig te horen. Maar uiteraard komt hier genoeg bij kijken en moet er ook goedkeuring komen van MBV Green Eagles zijn protocol vanuit de gemeente.