Nieuws

Ron den Hoedt verlengt bij Dames 1

MAASSLUIS – Ondanks de bijzondere tijd die een ieder doormaakt is MBV Green Eagles achter de schermen hard bezig met de voorbereidingen om het kader en de teams van het komende seizoen 2020-2021 rond te krijgen. We zijn dan ook verheugd te vertellen dat Ron den Hoedt zijn overeenkomst met MBV Green Eagles verlengt en ook volgend jaar het Dames 1 team leidt in de landelijke promotiedivisie. Coach den Hoedt reageert, gevraagd naar zijn beweegredenen als volgt:

Ik heb het gevoel dat het avontuur bij Green Eagles voor mij nog niet klaar is. Vorig seizoen begonnen we met 7 fitte speelsters. Ondanks dat ben ik toen gebleven omdat er een goede klik was met de groep. We hebben met deze kleine groep speelsters toch 6 van de 17 wedstrijden gewonnen. Daarnaast hebben we 8 wedstrijden verloren binnen een marge van 8 punten. Steeds zaten we er dus dichtbij.
Helaas kwam er door de Corona abrupt een einde aan het seizoen waardoor het ook niet goed voelt om zo te stoppen. Voor komend seizoen hebben we voorlopig al 10 speelsters en wie weet komen er nog meer speelsters dit leuke team versterken. Dit geeft mij als coach ook meer mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om straks weer met dit leuke team aan de slag te gaan.

Coach den Hoedt verlengd bij Dames 1

Een mooie stap dus voor volgend seizoen. De komende weken zal er meer informatie beschikbaar komen voor de overige teams.