Nieuws

Kinderdagverblijf Djoy nieuwe sponsor Dames 1

MAASSLUIS – Na de positieve berichten met betrekking tot nieuwe speelsters heeft het team van coach Ron den Hoedt er nu ook een sponsor bij. Naast Veilige Vaart steunt nu ook KinderDagVerblijf Djoy de dames komend seizoen. Djoy is gevestigd in Maasland en is al jaren een begrip op het gebied van kinderopvang en staat er om bekend dat zij de specifieke opvang bieden die bij het kind en het gezin hoort. Voor de dames van Green Eagles, dat uitkomt op het op een na hoogste niveau van Nederland, is de komst van Djoy als sponsor zeer welkom. In deze COVID periode is het vinden van een sponsor niet makkelijk. Voor ons als kleinere vereniging geeft de steun van een sponsor weer meer mogelijkheden.

FOTO: Speelster van MBV Green Eagles Willeke Bruins ontvangt een shirt van Kinderdagverblijf Djoy.