Nieuws

Spaland Hypotheken sponsort jeugd Green Eagles

MAASSLUIS – Nu MBV Green Eagles door de Corona maatregelen helaas nog steeds niet kan basketballen is er wel positief sponsornieuws te melden! Spaland Hypotheken heeft de jeugd van under 12 in een gloednieuw tenue gestoken. Zodra de competities weer worden hervat kunnen de jongens en meisjes met nieuwe ballen, bidons en tenues een flitsende start maken. Stefan Kraaijeveld, voorzitter sponsorcommissie, is dan ook zeer verheugd dat ondanks dat het basketballen stilligt, Spaland Hypotheken zich als sponsor aan de club verbindt. Zodra we als club weer kunnen basketballen en activiteiten voor onze jeugd kunnen organiseren dan hebben we door deze sponsoring meer financiële mogelijkheden.

Hypotheek afsluiten? Verdien geld voor de club!
Spaland Hypotheken is op de Doctor Kuyperkade 24 in Maassluis gevestigd. Spaland Hypotheken is het adres voor betrouwbaar, onafhankelijk hypotheekadvies voor particulieren en zelfstandig ondernemers. Samen met Matee den Hartog, directeur in Maassluis, heeft de club een overeenkomst gemaakt. Voor elke hypotheek door leden van Green Eagles afgesloten bij Spaland Hypotheken gaat er 250 Euro naar de club.

Website: https://www.spalandhypotheken.nl/