Nieuws

Eagles, een héle mooie club maar..

MAASSLUIS – Het is een heel gek jaar geweest, dat hoeven we niemand te vertellen. Green Eagles is een club waar sociaal en sportief sinds jaar en dag hand in hand gaan. En juist die twee factoren waren afgelopen jaar erg moeilijk! Hoe mooi is het om te zien dat we gelukkig weer met een groot gedeelte (buiten) kunnen trainen en dat veel mensen weer iets voor de club willen doen volgend jaar. Maar ook merken we dat er best veel afzeggingen/uitschrijvingen zijn helaas en ook op vrijwilligersgebied. Best begrijpelijk ook want je kan het soms al bijna niet meer herinneren dat basketbal en mensen zijn andere dingen gaan doen. Tot vorig jaar maakte je een praatje, nam je een bak koffie en hebben we het altijd wel rond kunnen breien. Dit jaar is een puzzel leggen echt een stuk lastiger geworden want er missen echt heel veel stukjes. We willen al die enthousiaste jeugdteams toch niet teleurstellen? We willen dat verloren jaar straks toch allemaal dubbel en dwars over doen? We willen in de toekomst toch in die mooie nieuwe zaal ballen met vele teams? Moraal van het verhaal, heb je een uurtje over in de week, denk dan eens aan Green Eagles en kijk of je iets kan doen voor de club. Is het een team trainen/coachen of assisteren, is het een bestuursfunctie (klinkt zwaarder dan het is), is het in een commissie, is het een bardienst draaien in het clubhuis, spelen in een team!, is het taken inplannen, is het.. jullie begrijpen het, genoeg te doen!

Laat het ons weten, DM op Instagram, berichtje via Facebook Messenger, email naar info@greeneagles.nl, bellen / appen naar 0683520067 of een @ op twitter. Het kan overal!