Nieuws

Laatste trainingsweek van het seizoen, help jij volgend jaar?

MAASSLUIS – Een uitermate gek seizoen hebben we gelukkig nog kunnen afsluiten met trainingen binnen voor bijna iedereen en we zijn wat langer doorgegaan dan normaal. Maar deze week is wel de laatste trainingsweek voor seizoen 2020-2021.

Achter de schermen wordt door een groep fijne mensen onder leiding van de Technische Commissie keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen. Binnenkort hier snel de nieuwe teamindelingen en het trainingsschema voor het seizoen 2021-2022 want we willen na de vakantie weer snel beginnen!

HULP
Maar na twee Corona seizoenen heeft ook Green Eagles extra handen nodig om de club weer meer levendig te maken. Op alle gebieden kunnen wij jullie hulp goed gebruiken!

Vul bijgevoegd formulier met ouders, verzorgers, teamgenoten, kennissen en vrienden in en dan gaan we er met zijn alle een mooi seizoen van maken! Mailen kan naar tc@greeneagles.nl

We kunnen training of begeleiding verzorgen als je interesse hebt als beginnend coach! 
OF! Vind je het leuk om soms een wedstrijd te fluiten of tafelaar te zijn bij een wedstrijd, maar weet je niet helemaal wat de regels zijn? Schrijf je in en wij geven een opfris cursus voor het fluiten of tafelen! 
OF! Kan jij wat betekenen in het bestuur van Green Eagles? We hebben verschillende rollen openstaan als PR, algemene basketbalzaken en secretaris! 
OF of of… Zoals je kan zien kunnen we elke hulp klein en groot gebruiken.