Nieuws

Gewenste versterkingen op organisatorisch gebied

MAASSLUIS – Heugelijk nieuws is er te melden op organisatorisch gebied binnen de club. De afgelopen tijd hebben diverse mensen zich aangemeld om de club te gaan helpen, iets wat broodnodig is.

Zo is het fantastisch dat Sam Pakvis aan heeft gegeven dat hij de rol van wedstrijdsecretaris op zich wil nemen. Een belangrijke functie binnen de club want zonder wedstrijdsecretaris geen wedstrijden! Wij wensen hem dan ook veel plezier en succes binnen de club en in zijn rol, nooit helemaal weg geweest maar toch welkom terug.

Ook voor het bestuur hebben drie mensen zich bereid verklaard om toe te treden. De officiële benoeming zal in de Algemene Ledenvergadering gebeuren die ingepland gaat worden in de maand oktober. Maar per direct zullen Marcel Vaissier, Jolien van Baalen en Ruben Kraaijeveld alvast toetreden. Ook aan hen heel veel plezier en succes!

Maar het wil niet zeggen dat we met deze mensen er al zijn. We kunnen zeer zeker nog wat extra handen gebruiken. Commissies dienen (verder) gevuld te worden, nieuwe activiteiten moeten opgepakt worden. Dus wil jij wat doen? Schroom niet, want vele handen maken licht werk! Interesse/vragen? info@greeneagles.nl