Nieuws

Eagles starten met 3×3

MAASSLUIS – Je kan het niet gemist hebben, de plaatsing van Nederland voor de Olympische Spelen in Tokyo op het onderdeel 3×3 basketbal. Een mooie stimulans voor het basketbal in Nederland. MBV Green Eagles was achter de schermen ook al een tijdje bezig om deze discipline toe te voegen aan haar aanbod. Kersvers bestuurslid Basketballzaken Marcel Vaissier juicht deze nieuwe discipline toe;

Er bleek binnen een groep senioren behoefte om aan deze 3×3 discipline mee te gaan doen. Hiermee kunnen we leden behouden en ons aanbod van de mooie basketballsport uitbreiden, een echte win-win situatie dus. We starten met een groep senioren die is ingeschreven voor de landelijke tour van seizoen 2021-2022 waar ze mee zullen doen aan 5 a 6 toernooien.

De groep zal in eerste instantie op dinsdagavond gaan trainen in de Wethouder Smithal. Leuk om te vermelden is dat fervent en succesvol 3×3 basketballer Ingo Rutting bereid is gevonden om ons hierbij te helpen. Samen met de Technische Commissie en het Bestuur gaat hij kijken hoe we dit verder kunnen gaan ontwikkelen bij de club naast de huidige competities en teams. Heb jij interesse om Ingo en de TC te helpen hierin? Mail dan naar info@greeneagles.nl

Speelschema Heren 3X3
Speelronde 1 – 23 Oktober locatie tbn
Speelronde 2 – 27 November locatie tbn
Speelronde 3 – 8 Januari locactie tb
Speelronde 4 – 26 Februari locatie tbn
Speelronde 5 – 16 April locatie tbn
Speelronde 6 – 28 Mei locatie tbn