Nieuws

Contributie komende en vorige seizoen

MAASSLUIS – Beste leden van Green Eagles,

Graag willen we u doormiddel van dit bericht laten weten dat we voor het aankomende seizoen (2021/2022) de contributienota iets later versturen dan gebruikelijk. Vanwege de Corona-epidemie en de daaropvolgende restricties van de overheid moeten we per team bekijken wat de financiële consequenties zijn geweest van het seizoen 2020/2021. Zodra dit bekend is, laten we dat zo snel mogelijk weten.Het is een raar seizoen geweest waarin we eerst wel met zijn allen mochten trainen, daarna alleen de jeugd en begin december niemand meer. Gelukkig konden we midden februari naar buiten om te trainen en de laatste 2 maanden hebben diverse teams ook nog in de sporthal kunnen trainen. 

Met vriendelijke groet,

Guido Slootweg
Penningmeester
MBV Green Eagles