EvenementenNieuws

Gezellig en smakelijk vrijwilligers event

MAASSLUIS – Vandaag, zondag 29 Augustus, was er voor de vrijwilligers van MBV Green Eagles een gezellig samenzijn. Als bedankje voor het afgelopen (gekke) jaar en als kick-off voor het nieuwe seizoen was er een heerlijke BBQ. Het weer werkte niet helemaal mee maar voorzitter Richard Otto bakte het vlees toch mooi bruin.

Tijdens het samenzijn stonden bestuursleden Ruben Kraaijeveld en Richard Otto stil bij het afscheid van wedstrijdsecretaris Annemarie Vaissier die het stokje vakkundig heeft overgedragen aan Sam Pakvis. Ook vanaf hier nogmaals dank voor je inzet!

Een woord van dank voor Annemarie Vaissier

Nadat de magen gevuld waren ging iedereen weer naar huis. Klaar voor een seizoen waar we weer met alle vrijwilligers er vol voor gaan!