Nieuws

Takenschema online voor September

MAASSLUIS – Het takenschema voor de eerste twee speelrondes in September staat nu online. De komende weken zullen alle leden vanaf U14 zonder scheidsrechtersdiploma uitgenodigd worden om hun diploma te gaan halen. Dit is tegenwoordig online, dus heel laagdrempelig. Leden die hier niet in participeren riskeren helaas uitsluiting voor de competitie maar dat willen we natuurlijk heel graag voorkomen.

Mocht je verhinderd zijn voor een taak op een bepaalde wedstrijddag dan is het noodzaak dat je zelf voor een vervanger zorgt voor je taak. Samen zorgen we weer voor mooie wedstrijden dit seizoen, dus zet je beste beentje voor!

Het schema met taken is hier te vinden. De layout wordt nog geupdate maar er zijn enkele technische uitdagingen. Op de mobiel kan het beste de mobiel even gekanteld worden voor een betere weergave.

Geef het aan elkaar door dat het schema online staat. Astrid heel erg bedankt dat je dit schema dit jaar wil creëren.