Nieuws

Kom je helpen?

MAASSLUIS – Lieve ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Het gaat goed met onze jeugdteams, we hebben voor dit seizoen al weer heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen! Dit is ontzettend leuk nieuws, alleen hebben wij op dit moment te weinig vrijwilligers.

Ouders worden gevraagd te tafelen bij jeugd

Voor de jeugdwedstrijden van U10 en U12 willen we van ouders vragen te “tafelen”. Dit houdt in dat je in de zaal op het tablet de punten bij houdt of de klok voor de speeltijd bedient. We zullen hiervoor een schema opstellen welke terug te vinden is op de website onder het kopje “wedstrijdschema” (of via deze link: Wedstrijdschema – MBV Green Eagles). 

Mocht je dit nog nooit gedaan hebben, geen zorgen. Er zal bij de wedstrijden in de eerste weekenden iemand zijn met ervaring om dit te begeleiden. Als het niet uit komt, zou het fijn zijn als dit onderling binnen de teams opgelost kan worden. Uiteraard snappen we dat dit nieuw is voor iedereen, laat het de trainer of mij direct weten als je hierover vragen hebt! Omdat komend weekend – door overlappende wedstrijden – niet voldoende leden beschikbaar zijn om de wedstrijden te begeleiden, gaat dit per dit weekend al in. Dit is kortdag en dat beseffen we ons, neem vooral contact met ons op wanneer er vragen zijn of dit niet uitkomt. We gaan dit samen oppakken.

Binnenkort zullen wij in het clubhuis ook een “spelregel-training” geven en uitleg over het gebruik van de tablet bij de wedstrijden. Hier zal spoedig een uitnodiging voor volgen. 

Bakkie erbij? 

Om de week hebben we op zaterdagochtend “mini-bar”. Het clubhuis is dan natuurlijk open voor de leden en hun supporters om voor/tijdens/na de wedstrijd wat te drinken. We zijn op zoek naar mensen die af en toe bereid zijn dan achter de bar te staan en dit te verzorgen. Hier zal een barschema voor gemaakt worden. Dit is altijd op zaterdagochtend en afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal dit eens in de 1 à 2 maanden zijn. Tijdens de bardienst is zeker ook tijd om de wedstrijden vanuit het clubhuis te volgen, dus ben je er toch als support en vind je het niet erg om wat koffie te schenken – meld je dan aan! 

Organiseren wij ook een feestje? 

Voor kinderen is een vereniging meer dan alleen het sporten. Wij willen graag onze club zien als een leuke, veilige plek waar kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en vrienden kunnen maken voor de rest van hun leven. Om deze reden organiseren we graag ook activiteiten buiten het veld om. Denk aan een Sinterklaasfeest voor de kleintjes, een minidisco tijdens de vakantie, met heel de club naar een eredivisie wedstrijd of een familietoernooi. Wil jij helpen deze activiteiten te organiseren? Of zou je de inkopen voor het clubhuis willen doen? Of zou jij met iets heel anders kunnen helpen, zoals het werven van sponsoren of bezig willen houden met communicatie & PR? Of, of, of… er is heel veel te doen! We hebben veel leuke ideeën, maar komen handjes te kort.  We hopen dat je komt helpen, meld je aan als vrijwilliger en dan kijken we samen o.b.v. wat je leuk vindt en hoeveel tijd je hebt wat je kan doen. 

Alvast bedankt voor jullie inzet en medewerking!

Namens het bestuur, 
Jolien van Baalen
contact: secretaris@greeneagles.nl