Nieuws

4 April Bijzondere Algemene Ledenvergadering

MAASSLUIS – Beste leden,

Zoals bij velen van jullie bekend zijn we als club al lang bezig met de gemeente om een nieuwe sporthal en clubhuis te  krijgen. Nu zijn we dan eindelijk zo ver dat we op het punt staan de plannen een definitief akkoord te geven.

Om deze reden zal er maandag 4 april om 19.30 een ledenvergadering zijn. Dan zullen de plannen voor zowel de sporthal als ons nieuwe eigen clubhuis worden gepresenteerd. Naast het feit dat we het natuurlijk leuk vinden om dit met jullie te delen, zit er ook een noodzaak in deze vergadering. Na de presentatie zal er een stemming plaats vinden onder de leden om te bepalen of de plannen definitief doorgang mogen hebben.

Het is een heel belangrijk moment voor de club en we willen dan ook iedereen die in de gelegenheid is om te komen vragen hierbij aanwezig te zijn.

Mocht je toch niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan deze vergadering, maar wil je wel jouw stem laten gelden – dan is er de mogelijkheid om middels een schriftelijke machtiging jouw stemrecht over te dragen aan een ander stemgerechtigd lid.

Overige stemregelementen zijn hieronder terug te vinden.

We zullen voorafgaand aan de vergadering een agenda met jullie delen.

Hopelijk zien we jullie dan!
Met sportieve groet,
Het bestuur