Wedstrijdverslagen

Under 20 wint van hekkensluiter

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag speelden Green Eagles M20 1 uit tegen CBV Binnenland M20 2 in Barendrecht. De Eagles waren voorafgaand aan de wedstrijd voor het eerste te bewonderen in de door Stolze gesponsorde warmloopshirts. Green Eagles opent de score en na het eerste kwart staat de stand op 12-24 in het voordeel van de Eagles. In het tweede kwart loopt de stand geleidelijk op. In de rust staat het 23-35. Binnenland, wat onderaan staat in de competitie, houdt zich sterk tegen de koploper. Aan het einde van het derde kwart liepen de frustraties wat  op, wat leidde tot een klein opstootje. Gelukkig kon de wedstrijd snel hervat worden. Het kwart eindigt in 33-53. De Eagles spelen de rest van de speeltijd uit. De wedstrijd eindigt in 42-73. Hiermee blijft Green Eagles M20 1 ongeslagen.