Wedstrijdverslagen

Under 12-1 wint van nummer één

In de 4e competitiewedstrijd werd zaterdag in de eigen Haydnlaanzaal knap gewonnen van het nog ongeslagen Silvertown Lions.

Bij het begin van de wedstrijd waren de Eagles even onder de indruk van de grotere tegenstanders. In het eerste kwart wist de thuisploeg zich nog geen raad met het lengte tekort en de Lions profiteerden onder het bord. Na het eerste deel was de stand 11-14 en ook na de 2e periode stond de ploeg uit Schoonhoven nog voor (23-25).

In de 3e periode nam Alec zijn ploeg met 10 punten op sleeptouw. Het tempo ging omhoog en dit bleek de juiste aanpak om de langere tegenstanders tegenstand te bieden. Na de 3e periode was de stand 37-27 en bij rust zelfs 44-29.

Na de pauze bleken de Eagles veel zelfvertrouwen te hebben getankt. Terwijl de eerste helft weifelend begon liet men er nu geen gras over groeien en de voorsprong groeide tot 52-29. Na een 6e periode met weinig scores werd de wedstrijd op tempo uitgespeeld via 64-32 (eind 7e periode) werd het tenslotte 72-40.

Opmerkelijk  was vandaag dat iedereen tot score kwam. Tom, Liz en Armin scoorden er 4. Lisa 6 en Robin 9. Het razendsnelle duo Alec en Jake maakten er vandaag respectievelijk 20 en 25. Saar was helaas geblesseerd en moest vanaf de kant toe kijken.