Nieuws

Microbudget van NOC*NSF toegekend!

MAASSLUIS – Iedere sportclub in Nederland mag het Microbudget aanvragen om op basis daarvan dromen te verwezenlijken. Of het nu is om een bijdrage te krijgen aan scholing voor vrijwilligers of het verstevigen van de sportclub aan de hand van samenwerkingen of nieuw sportmateriaal, met het Microbudget heb je die financiële steun vanuit de NOC*NSF.

Toen afgelopen voorjaar de inschrijving mogelijk was moest je er snel bij zijn. Want er was slechts één dag om in te schrijven en er waren ‘maar’ 500 mogelijke winnaars. De inschrijvingen waren overweldigend te noemen want elke club in Nederland kan dit goed gebruiken. Hoe gaaf is het vervolgens dat MBV Green Eagles één van de gelukkige is en een microbudget van 1000 euro toegekend heeft gekregen vanuit de NOC*NSF.

We kunnen dit zeer goed gebruiken en willen dit graag gebruiken om onze trainer/coaches verder op te leiden. Zoals bijvoorbeeld Bram Heijboer (zie foto) die deze zomer zijn Fast Break trainerscursus succesvol heeft afgerond en dit nu elke week in de praktijk brengt bij zijn toppers van Under 14-2.